Petr (dastax) Odesláno Říjen 15, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2016 Ahoj, předem chci říct, že jsem trouba, igrnorat a pako, že jsem tohle udělal a vede mě to k otázce k následující situaci: Nechal jsem auto stát v centru města, protože jsem parkoval na úzkým místě, dal jsem ho hodně ke kraji, tak, že jsem nemohl vylízt, ale bylo to pro mě cennější než si ho nechat odřít... takže mě nenapadlo nic jinýho, než stáhnout okýnko a vylízt tím. Klíče vytáhla přítelkyně, zamkla a šli jsme... po 4 hodinách jsme přišli k autu, kterému svítily potkávačky (tedy LED lišta) a zadní světla. Zděsil jsem se, že nám to někdo vymlátil, ale pak mi to došlo, já idiot nechal to okýnko otevřené! (nemusíte mi to připomínat, já vím, trouba...). Naštěstí, absolutně všechno v autě bylo na svém místě a nic nechybělo (což je na pražském Pankráci docela klika)... Má otázka zní -> proč svítily ty světla? Zkoušel jsem stejnou situaci, šáhnout dovnitř, chytit za kliku a auto se rozhouká, pak přestane a blikat výstražný... pak vše přestane a když člověk jde do toho zase, začne to zase houkat a blikaj výstražný... nemohl jsem se ale nějak "dobojovat" do situace, kdy auto stojí a má rozsvícený potkávačky. Docela by mě zajímalo, co se s tím autem do té doby stalo. Pochybuju, že by samo rozsvítilo světla, pokud bylo v noci zamčený s otevřeným okýnkem - to by pak plno lidem svítilo v garáži když nechaj pootevřený okýnka...? Spíš si myslím, že se někdo musel pokoušet tam vlízt, začlo to houkat a on utekl nebo nevím...? díky za zkušenosti... Jinak se jedná o OIII 1.8TSI Scout 2015 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Říjen 16, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2016 a nepletes si pojmy s dojmy ? Pises, ze ti svitila LED lista, nesvitili ti nahodou misto "potkavacek" (tj. zapnute xenony + LED pasek + osvit "zebrovani") jen "obrysovky" (tj. LED pasek a osvit "zebrovani") ... to je pak velice jednoduche docilit, staci "otocnym koleckem", kde ovladas svetla zmenit na rezim "obyrosvych svetel" ... je to mezi polohou "AUTO" a "Potkavaci svetla" ... dokonce se o tom pise i v manualu, to ti pak sviti pekne dlouho, dokud to nevypnes :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Říjen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2016 S tím termínem máš samozřejmě pravdu - už mi to večer asi nemyslelo, samozřejmě to byly obrysovky :) - tj LED pásek a asi to žebrování.. ...nicméně, kolečko bylo stále v režimu AUTO... to je důvod proč se ptám. To byla první věc na kterou jsem se podíval a která mě napadla, jestli s tím někdo neotočil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
medved 4x4 Odesláno Listopad 2, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2023 Měnil už někdo baterií v alarmu?kde a za kolik.diky za infa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.