Superfatty Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 ja genau, die Luna felgen sind zu verkaufen lieber Olaf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Březen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 ja genau, die Luna felgen sind zu verkaufen lieber Olaf Hi Robert, lakini hawana wazo gani kusema 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 tě asi nahlásím za spros'tárny.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 tak Olafuv 2litr ma vetsi kotouce ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 jestli tak o 5mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 tak to je hovno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 tak tak, proto taky tvrdim ze na tu 103kW jsou ty brzdy malo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Březen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Tak to já jsem si taky myslel že čím větší obsah výkonější auto tím lepší a větší kotouče...ale asi je to jinak.Těch 5mm je opravdu málo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2010 Tak přikládám nějaké nové fotky ...Pro letošní rok jsem vyčerpal fondy...tak mám útrum :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 (upraveno) Tak mám po radosti ....včera do mě v Ústí nad Labem naboural VW Golf.Stál jsem první na semaforu kde byla červená,on to na mokru neubrzdil a řachnul to do mě.Po té co jsem okouknul že rodina je v pořádku šel jsem se ho vlídně zeptat co dělal .Jediné štěstí bylo že jsem byl první a že jsem si na poslední chvíli všimnul že do mě vlítne tak jsem pustil brzdy.Stejně to byla prda.....tažné mám v kufru,nárazník rupnul,mám zlomené páté dveře,tažné vzalo sebou i zadní čelo a zastavilo se o rezervu.Mezera mezi blatníkama a pátejma dveřma se zvětšila o 1 cm...Nejlepší na tom je že bych měl za tejden odjíždět do Chorvatska.. Upraveno Červenec 18, 2010 uživatelem kubrt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 18, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 Clovece, zrovna jsem jel na oslavu II. narozenin od Turnova a kdyz jsem projizdel Usti, tak jsem te videl, jak cekas na policii. Ja by jsem to asi nevydrzel a toho DEBILA s vw by jsem asi udupal... Projizdel jsem a rikal jsem si pekna O2 nabourana ze zadu, ten ma asi RADOST (za nic nemuzu a auto picle). No a pak jsem od Superfattyho zjistil, ze jsi to byl ty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 Taky jsem to ještě nerozdejchal ...za tyden mám jet na dovolenou a ato je nabořený...jak se to zlomilo tak mi teče do kufru..večer jsem to ještě lepil páskou ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 18, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 Tak hlavně že jste v pohodě auto snad půjde opravit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 Opravit to ano ale sešlo se to v nejmíň vhodnou dobu ....musím vyřešit čím jet a nebo zda jet s tím nabouranym 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 18, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 Jj to znám já jsem řešil taky něco podobného (na týden starém nárazníku) ideální by to bylo sehnat něco jiného tohle strčit do servisu a po dovolený si zajet pro opravenou octu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 tak nějak to asi dopadne ...možná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 18, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 Jj sice to nejni ono ,ale co jiného se dá dělat (taky jsem nervozní jako pes když nemám auto po ruce ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 Probrém je v tom že musím sehnat něco co má velkej kufr...jedem do chorvatska tak že kočárek (golfky)bo mám 13 měsíčního kluka a 6 letého ...tak že ty krámy musím někam nacpat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 18, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 hmm mi povídej já mám 6-letýho kluka a když vidím ty krámy já se chystám v srpnu do chorvatska tak doufám že to bude bez pohromy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červenec 18, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 tak to je pech.. nezavinena nehoda a v nejmin vhodnou dobu.. Tak at to nejak vyresis a at to kvalitne opravi! drzim pesti.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 Nechci tlačit na servis...hold pojedu na dovolenou v půjčeném autě ...další starost......jak zní pranostika : Půjčiti si auto od tchýně těžkou hlavu míti . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 Tak auto je v servisu ...nafasoval jsem náhradní vůz....novou Fábku.Škoda bude asi víc než jsem předpokládal .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 ma to aspon klimu, v tom ale asi dovolenou neodjedes co ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 Nee tam by jsme se nenasoukali všichni plus krámy a na víc tohle je našlápnuté HTP .Tak Fábku nechám tchánovi a pojedu se Suzuki Grand Vitara … 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 hlavne si radne pohlidej kvalitu opravy, MichalK by mohl vypravet o metodach nehodove sluzby, v autorizaku snad bude vse OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 (upraveno) Já to do škodovky nedal tady je to bída...dal jsem to ke známému co má autoservis .Už několik aut mi opravoval jak moje tak pro mé známé a vždy 100% spokojenost jak kvalita tak ochota. Upraveno Červenec 19, 2010 uživatelem kubrt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 Tak je po dovolené a auto mám pořád v servisu...dovolenou jsem si odjel se Suzuki Grand Vitara 2.0 .To byla pomsta, ta Vitara žrala to kolem 14 litrů a nejvíc jsem si užil benzínek ... :) No ale bylo to 4x4 tak že do Chorvatska ideální věc .Teď už se těším až mi vrátěj mojí OII.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 tak hlavne aby ti ji vratili co nejdriv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 Těšim se jak malej Jarda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 to verim pane treba by to stihli do sraziku, dorazil bys? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.