Liam Odesláno Říjen 24, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2016 Zdravíčko, poslední dobou se dost rozmohly autokamery. Chci se zeptat, využili jste je někdy při dokazování autonehody. Přemýšlím, že si taky nějakou pořídím, ale nejhorší je, že nevím jakou vybrat. Na netu jsem jich viděl plno, ale nevím podle čeho vybírat. Cena max. do 4000. Prosím, poradíte mi? Dík Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Říjen 24, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2016 Řeším stejný problém jako ty, a hodně doporučovaná mi byla tato:https://www.alza.cz/mio-mivue-538-deluxe-d1470626.htm?kampan=adpla_obecna_obecna&gclid=CjwKEAjwi9K4BRCQzq7d1c6A_XASJABueAO23u5godJCyNW54BaztlwFQ96cWDZxEFXF2pPFAvhGMhoCbxPw_wcB#recenze Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Říjen 25, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2016 Autokameru vyuzil tchan, nedobrzdil a policie si mysleli, ze nedodrzel vzdálenost a rychlost. Tak jim ukazoval zaznam, ze vse dodrzel, jen se podival do zrcatka a auta pred nim stala :-/ Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 25, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2016 Trošku divný příběh nemyslíš?Mrknutí do zrcátka a narve to do aut před sebou stejně neznamená nic jiného, než že byl příliš blízko. Jinak zpět ke kameře. Já mám měsíc TrueCam A7S a natáčí dobře i za zhošených světelných podmínek, jen to drbání než se rozjela - byl v ní špatný SW, takže jsem musel přeinstalovat jak ten v ní, tak v GPS modulu, ale od té doby OK. Odkaz ke komentáři
Liam Odesláno Říjen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2016 Dík za tip. Koukal jsem na ní, ale moc se mi nezdají recenze. Radši bych nějakou co lidi spíš doporučujou ;). Ještě pokouknu a podělím se. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 25, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2016 Kluci, pokračujte prosím tady ;) Tohle téma zamykám. Díky! Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky