Daniel20 Odesláno Listopad 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Nadhodím další téma k diskuzi. Jak by se dal zlepšit stávající RS podvozek ( Teoreticky). A co čtyřpístky má je někdo? Třeba stabilizator z R32 23mm, pomohlo by to na předku? A nebude to spíš na obtíž, když ve předu bude tužší a vzadu nic? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červenec 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2017 Já si zase myslím, že ty podélný ramena se normálně dají do stávajícího uložení a namontuje se pomocný rám, tam nevím, jestli bude uchycení i u předokolky, a zbytek už se montuje na pomocný rám a přímo na ramena. Nejsem žádnej odborník, takže se určitě s nikým nechci hádat, ale líbilo by se mi mít vzadu víceprvek a pokud by to bylo "plug and play", tak by i cenová náročnost byla dost malá. http://www.eurotuning.cz/fabia-18t/ Tady mají hezky udělanou fabii, takže dodělat to na oktávku by šlo ale těžko říct, jak by to fungovalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Červenec 9, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2017 Jako ono by to asi fungovalo dobře po tom, co by se to odladilo, ale uvěduješ si vůbec na kolik by vývoj takový nápravy přišel? Já jsem to taky hodně řešil a došel jsem k závěru, že ta tuhá náprava u rs není až takový problém vzhledem k zaměření auta. Navíc u rs její limity nejsou tak markantní jako u normální a hlavně na hladkém asfaltu i s ní má auto slušný jízdní vlastnosti, problém přichází až při nerovnostech, ale s tím už se člověk musí smířit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červenec 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2017 No finančně si myslím, že to zas tak hrozný nebude, spíš hodně práce se svářečkou ale ve výsledku by to stejnak na cestu nemohlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červenec 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2017 Davaj se na B8 dorazy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Červenec 28, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2017 Měly by bejt integrovaný v tlumiči, ale nejsem si 100% jistej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červenec 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2017 No právě RS dorazy se nevejdou na pístnici, tak si myslím, že se tam nedávaj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červenec 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2017 Dorazy jsou opravdu integrovány v tlumiči, takže se tam nedávají, na zadní nápravu nejsou nutné, ale nevadí, když tam jsou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.