Dayez Odesláno Říjen 30, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2016 Zdravím, měl jsem klasický problém s termostatem, po 15 km se voda zcela neohřála a ukazatel teploty vody ukazoval např. jen do čtvrtiny, tak jsem vyměnil termostat za nový, dolil jsem vodu a najednou bylo všechno v pohodě, auto se ohřálo tak rychle jak má. Jenže po ujetí cca 500km je zde problém zpět tak se ptám jestli je možné že by nový termostat odešel tak rychle nebo jestli někdo neví jaký by to mohl být problém. Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
izzy9 Odesláno Listopad 1, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 Možné to je, ikdyž je to škoda vzhledem k né zrovna příjemné montáži. Co jsi koupil za značku? Já nedávno koupil nový snímač teploty, který mi dorazil už nefunkční. Okruh pro řídicí jednotku fungoval, ale okruh pro budíky ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Listopad 1, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 Ta značka by mě taky zajímala, s těma termostatama je to jak sázka do loterie. Budu ho muset taky vyměnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Viktor X Odesláno Listopad 1, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 Já měnil za Miele, trochu jsem se bál, s jejich horšící se pověstí a různou kategorií dílů, ale zatím bezproblémů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
izzy9 Odesláno Listopad 3, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2016 Ja bral originál a po 700km zatím dobry! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dayez Odesláno Listopad 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2016 Vzal jsem Starline no tak se asi není čemu divit :D jen jsem si myslel že alespoň těch 20 tis. km by mohl dát, bohužel nedal ani 500 :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.