LuboBXE Odesláno Listopad 1, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 Ahojte pobehal som tu asi vsetko a nikde som nenasiel konkretnu odvoved.Chem si dorobit zadného park asistenta mam už skoro vsetko ale zarazil ma jeden problem riad. jednotka PA 475 A a chcem to zobrazovat na radiu stream. auto je 2006.original by tam mala byt jednotka PA 283 a tu som nezohnal tak som zohnal komplet a kabelaž z facelifta. otazka znie budem musiet menit gaetway alebo mi to nebude vobez chodit z faceliftovou jednotko 475 A PA.Dakujem za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Listopad 1, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 Ahoj pokud se nepletu, tak fl gateway by si potřeboval jen kdyby si měl fl rádio,takhle by to mělo fungovat. Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuboBXE Odesláno Listopad 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 ved to som si aj myslel len potom som pozeral že predface sa can pripojoval na komfort can a po facelifte sa pripojuje na can pohonu.tak za to si myslým či to nebude robit problem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Listopad 1, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 Já osobně jsem dodělával pdc na O2 MR08 před fl s původní gateway a už jsem zapojoval na can pohonu a na stremu pdc fungoval,tak proto myslím že to půjde. Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuboBXE Odesláno Listopad 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 nevies mi nahadou oznacenie gateway 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Listopad 2, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Delal jsem to známému o označení uz nevim. Na své o2 mam uz fl gazeway, protože mám fl navigaci. Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mike 978 Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Ahoj, nemáte náhodou prosím schéma zapojení toho kabelu mezi park. jednotkou 283 a vozem? Hlavně který pin v konektoru jednotky je co a kam se konkrétně zapojuje CAN do komfortky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.