bark Odesláno Listopad 5, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2016 Ahoj, všiml jsem si dnes, že mám všechny čtyri manžety na předních poloosách mokré a okolí lehce pokapané mazivem. Na obrázku je jedna, ale ostatní vypadají stejně. Je to něco čeho bych se měl obávat a manžety raději vyměnit? Auto je 1.6TDI CR 77kW Oct II. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vsh Odesláno Listopad 5, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2016 Ahoj, všiml jsem si dnes, že mám všechny čtyri manžety na předních poloosách mokré a okolí lehce pokapané mazivem. Na obrázku je jedna, ale ostatní vypadají stejně. Je to něco čeho bych se měl obávat a manžety raději vyměnit? Auto je 1.6TDI CR 77kW Oct II. Ahoj. Jak dlouho to auto mas? Nenastrikal to nahodou nekdo olejem? :) Odesláno z mého Che2-L11 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bark Odesláno Listopad 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2016 Ahoj. Jak dlouho to auto mas? Nenastrikal to nahodou nekdo olejem? :) Odesláno z mého Che2-L11 pomocí Tapatalk Asi půl roku. Bohužel si nejsem jistý jestli to tak bylo už při koupi. Auto má 5 let, dovoz IT při 169tkm, nyní 195tkm. Kilometry by měly být reálné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 5, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2016 Pls necitovat.... To platí pro všechny... Podle fotek nás praklou manžetu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.