Ajvenis Odesláno Listopad 18, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2016 Zdravím páni, potreboval by som poradiť, resp. ak by sa tu niekto našiel, kto by mi bol ochotný pomôcť s kódovaním, konkr. sa jedná o deaktíváciu systému START&STOP + ešte nejaké drobnosti. Čo som dostal kontakt, tak problém bol, že sa jedná o sobotu budúci týždeň ( 26.11.2016), kedy cestujem do Brna a to mi bolo povedané, že cez víkend sa nerobí, alebo, že to dotyčný robí len kamarátom, čomu vlastne rozumiem a úplne to chápem. Takže preto ak by sa našla nejaká ochotná duša, ktorá by mi vedela s týmto pomôcť, budem rád, keby sa ozvala. Som ochotný zbehnúť z Brna aj do Bratislavy, poprípade blízke okolie Brna.Za všetky info vopred ďakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 19, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2016 Napis uzivatelovi Alessi, je v okoli Brna :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 20, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2016 Pokud chces tak toho 26.11 by to v okoli Brna nemel byt problem. Kdyztak mi napis SZ ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.