Lucky Luke Odesláno Prosinec 2, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2016 Ahoj všem, dnes v noci mi nějaký dobrák vykradl auto. Vylomil zámek u řidiče, přičemž se stáhla všechna okna a odemčelo se auto. Zaráží mě jedna věc. Mám v autě alarm, který reaguje i na to, že zamknu auto dálkovým ovládáním a odemknu ho klíčem. Také reaguje na pohyb v autě při zamčeném autě. Nicméně, dotyčný vlezl do auta, prohledal mi auto, sklopil si zadní sedačku, aby se podíval, jestli něco nemám v kufru. Takže nějaký čas mu to zabralo a předpokládám, že alarm nehoukal, jinak by na tyto věci neměl čas. Setkali jste se někdo s tímto problémem, případně napadá Vás, proč se alarm nespustil? A možná ještě dotaz. Mám vylomený zámek. Pokud bych tam dal nějakou obyčejnou vložku, bude mi i tak fungovat odemykání/zamykání přes dálkové ovládání? Nyní, při rozbitém zámku funguje vše bez problémů. Jde mi o to, jestli je to možné. Díky za odpověď :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Prosinec 2, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2016 Zkus auto zamknout a rozhoupat, jestli alarm spusti. Mohl ho nejak odstavit. U me si nekdo spletl klic se sroubovakem a dolamal vlozku. Uz pres pulroku pouzivam pouze DO a bez problemu :-) Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.