jajiN Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 Ty zimmni fotky jsou strasne smutne :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Leden 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 tak pridavam dnesne dirty foto,som prerobil octafku na US verziu :-) to potom niesu zapnute smerofky,ale parkovacky 5W v dvojvlaknovych ziarovkach :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 a to se muze v CZ/SK ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Leden 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 asi nie :-) :-) ale ja mozem,mam us verziu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 parádní kára maťo! dokázal bys sehnat ten držák nápojů s tím mincovníkem na středovým panelu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Leden 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 ufff,asi neviem,to som dostal gratis nove 2din radijko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 vypada to dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Tak to radio vypada fakt huste. Jsem zvedavy jak bude pasovat do palubovky :) Jaka je jeho cenofka a co vse umi a parametry,jestli se muzu zeptat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Leden 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 uz je namontovane,sadlo ako uliate,este ramik rano osadim a odfotim v aute,je to JVC KW-XR 611,nie je az tak technicky nadupane ako co som mal kenwood,ale za 140€ super supa :-) a hlavne ma dialkove,prepinanie farieb a kadejake blbosti,uz som JVC mal kedysi,mam len dobre skusenosti s tou to znackou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 to us sviceni taky hci dat na auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Ted jsem si ho vygooglil a ta tvoje cena za co jsi ho poridil je super. U nas tak oklolo 4500,- :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 A jak funguje ta US verze? Cetl jsem, ze ty blinkry sviti pri zapnutych parkovackach... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Leden 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 mam dobry zdroj na elektroniku,ale neboj,je to fungel,a normalne legalne kupovane :-) to us svietenie som si urobil tak,ze za sekundu to prerobim na klasiku,najprv som si musel zohnat objimku na 2vlaknovu ziarovku,zohnal som si z passata B5,treba aj protikus konektoru objimky,bolo treba trochu upravit dieru smerovky a trosku tu objimku aby mi tam vliezla do smerovky,nic zlozite,potom som odcvakol konektor od starych smeroviek,napojil do novych,plus jeden pin ostal volny prave na parkovacku,to som urobil tak,ze som ju odcvakol od konektora svetla,ale aby mi kusok kabla ostalo z konektora,na kabel z auta som dal samicku pin a na kabel do smerovky ako parkovacky samca,tak isto aj na ten kusok co isiel zo svetla,takto to viem rychlo prehodit keby ma niekto na ceste zacal buzerovat,alebo kvoli stk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 nevadí, zksím pozhánět sám Ještě jedna věc - mám taky pružiny VOGTLAND a chystám se je dát na auto, co myslíš, budu potřebovat nějaký uložení? Nebo stačí jen vyměnit pružiny za pružiny a hotovo? Jak jsi to řešil ty a co jsi všechno kupoval? děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Únor 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 uz som ti odpisal v tej teme podvozky,staci strunu za strunu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Únor 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 za malo :-) dneska v afte :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 no jéje, toto rádio okávě sluší víc než OEM.. vypadají oc zastarale, fakt pěkný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Únor 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 aj ja hovorim a za tie peniaze proste super kupa :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 3, 2011 Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 TO radio je moc zajimave v Octe :P Skoda jen,ze ten display neni vetsi a gaficky ale za ty prachy super. Mas i lepsi repro a zesik nebo jedes na serii??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 3, 2011 Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 PĚKNÉ RÁDIO :D JE TO TATRANKA , NEBO JE TAM NA PEVNO ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Únor 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 TO radio je moc zajimave v Octe :D Skoda jen,ze ten display neni vetsi a gaficky ale za ty prachy super. Mas i lepsi repro a zesik nebo jedes na serii??? repro mam swiss audio,taky entry level a zosik so subwoofrom magnat,proste entry level,ale mne to staci,SQ budem stavat v golfe,toto mam auto na kazdy den :-) PĚKNÉ RÁDIO :D JE TO TATRANKA , NEBO JE TAM NA PEVNO ? na pevno,len samotny ram som montoval asi 4 hodiny :-) novy podvozok :-) Diamant-X tech G9.1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 NEVÍM JAK U VÁS , ALE U NÁS NA PARKOVIŠTI BY TO RÁDIO V AUTĚ PŘEZ NOC NEVYDRŽELO :D TADY TI ŠMEJDI UKRADOU VŠECHNO A KDYŽ TO RÁDIO NEJDE LEHCE VYTÁHNOUT , TAK TI PONIČÍ PŮLKU PALUBOVKY JENOM ABY HO DOSTAL VEN :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Únor 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 tak chvalabohu vzdy stojim vo dvore :-) u nas je to podobne a nehovoriac o tom,ze ked mi zmizne,az tak moc ich predanych nebolo,lahko ho vypatram,mam ho aj dost dobre oznacene a dotycnemu dolamem ruky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 Ahoj, tak koukám na tvý vogtlandy- musím říct, že máme každý jiný. Já mám takový růžový na benzín a vepředu moc nahoře a vzadu to sedí jako tobě.. Mám smíšený pocity, upravoval si to nějak? jak máš starý lumiče? doufám, že si to ještě trochu sedne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Únor 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 vogtland maju ci benzin,ci nafta rovnaku farbu :-) to ze je predok akoze vyssie sa ti moze zdat,lebo v predu je vacsi vyrez v blatniku pre koleso ako vzadu,da sa to pozriet podla vysky prahu,ci to sedi,alebo nie,alebo si kupil do predu zle tlmice a zle struny,aku mas motorizaciu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Únor 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 objednany sportovy stabilizator :-) pomalinky prerabam na cervene podsvietenie :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 Pěkná práce ;) To podsvicení si děláš sám ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Únor 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 neee,je to vsetko z golf4 a z passata b5 :-) len vymienam :-) chcem aby to bolo ako original,len stale neviem co s budikmy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 taaaak jsem zvědavej jak nízko to položíš ;)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.