Přejít na obsah

skoda octavia classic individual

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

uz je namontovane,sadlo ako uliate,este ramik rano osadim a odfotim v aute,je to JVC KW-XR 611,nie je az tak technicky nadupane ako co som mal kenwood,ale za 140€ super supa :-) a hlavne ma dialkove,prepinanie farieb a kadejake blbosti,uz som JVC mal kedysi,mam len dobre skusenosti s tou to znackou

Odkaz ke komentáři

mam dobry zdroj na elektroniku,ale neboj,je to fungel,a normalne legalne kupovane :-)

to us svietenie som si urobil tak,ze za sekundu to prerobim na klasiku,najprv som si musel zohnat objimku na 2vlaknovu ziarovku,zohnal som si z passata B5,treba aj protikus konektoru objimky,bolo treba trochu upravit dieru smerovky a trosku tu objimku aby mi tam vliezla do smerovky,nic zlozite,potom som odcvakol konektor od starych smeroviek,napojil do novych,plus jeden pin ostal volny prave na parkovacku,to som urobil tak,ze som ju odcvakol od konektora svetla,ale aby mi kusok kabla ostalo z konektora,na kabel z auta som dal samicku pin a na kabel do smerovky ako parkovacky samca,tak isto aj na ten kusok co isiel zo svetla,takto to viem rychlo prehodit keby ma niekto na ceste zacal buzerovat,alebo kvoli stk

Odkaz ke komentáři

nevadí, zksím pozhánět sám :palec:

Ještě jedna věc - mám taky pružiny VOGTLAND a chystám se je dát na auto, co myslíš, budu potřebovat nějaký uložení?

Nebo stačí jen vyměnit pružiny za pružiny a hotovo? Jak jsi to řešil ty a co jsi všechno kupoval? děkuju

Odkaz ke komentáři
TO radio je moc zajimave v Octe :D Skoda jen,ze ten display neni vetsi a gaficky ale za ty prachy super. Mas i lepsi repro a zesik nebo jedes na serii???

repro mam swiss audio,taky entry level a zosik so subwoofrom magnat,proste entry level,ale mne to staci,SQ budem stavat v golfe,toto mam auto na kazdy den :-)

PĚKNÉ RÁDIO :D

JE TO TATRANKA , NEBO JE TAM NA PEVNO ?

na pevno,len samotny ram som montoval asi 4 hodiny :-)

novy podvozok :-) Diamant-X tech G9.1

post-1463-1296857460_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj, tak koukám na tvý vogtlandy- musím říct, že máme každý jiný.

Já mám takový růžový na benzín a vepředu moc nahoře a vzadu to sedí jako tobě..

Mám smíšený pocity, upravoval si to nějak? jak máš starý lumiče? doufám, že si to ještě trochu sedne..

Odkaz ke komentáři

vogtland maju ci benzin,ci nafta rovnaku farbu :-) to ze je predok akoze vyssie sa ti moze zdat,lebo v predu je vacsi vyrez v blatniku pre koleso ako vzadu,da sa to pozriet podla vysky prahu,ci to sedi,alebo nie,alebo si kupil do predu zle tlmice a zle struny,aku mas motorizaciu?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...