skalickyd Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 Zdravím ,mám problém s volantem v liftbacku ,koupil jsem si novej volant (FL) a po připojení netroubí a diag hlásí chybu klaksonu ,neví někdo kde se to kóduje? Dík za rady ,a veselý vánoce. Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 budeš mít špatně zapojený kablík přímo na airbagu - troubení, hnědý a černý pro klakson bude stále propojený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Prosinec 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2016 no.. podle toho co pises tak uz mam problem hned v barvach dratu.. :D ,v priloze posilam obrazky konektoru a dratu a airbagu,klaksonu.. z airbagu samotnyho mi jdou žlutý 2 ,pak klakson modrý a kostra 2 hnědý. z toho klakson jde do multifunkce a 1 kostra do konektoru a 2. do multifunkce. Tak jestli bys mi dokazal pomoct kterej kam prepinovat/prepojit ,tak bych ti byl vděčnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Prosinec 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 Namontoval jsem ten volant i s "novou" jednotkou (1K0 953 549 AQ ,místo BN) a vyhodili mi to chyby viz. Obrázek + netroubi jak jsem psal ,ale chyba 01134 (centrální elektrika) nikde není ,nevíte kde je co špatně? Při běžícím motoru žádná kontrolka nesvítí. Pomůže udělat "nastavení snímače úhlu natočení volantu (G85)" v ŘJ 44 - posilovač řízení podle VISu? + Ta jednotka je na kódována správně (tempomat ,počítač i 4ramennej MF volant) Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Prosinec 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2016 Ted me napadlo... Není v říti ten levej/pravej ovladač na volantu když to netroubi a ani nefungujou tlacitka podle ten chyby? Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 30, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2016 řešeno i v jiném vláknu, nesprávná podvolantovka ( AQ předFL LIN 1.3) a FL volant ... auto je předFL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.