skalickyd Odesláno Prosinec 28, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2016 Zdravím ,na netu jsem četl ze se da dodělat TPMS napojením na ABS ŘJ ,ale včera mi ve škodovce říkali ze to nejde dodělat ,ze to jde jen s výbavou nějakou a ze alternativa vyjde na 20k. Tak by me zajímalo kde je pravda? A ještě když jsem zkoumal základní nastavení ESP tak jsem asi narazil ,prez bezpečnostní přístup ,na "ruční" nastavení TPMS který se projevilo rozsvícením červené kontrolky na palubce (vlnovka pod "U" a vykřičník vevnitř) a pedal jsem volně proslapl na podlahu a cítil a slyšel jsem vrčení (asi Abs) a pak to zhaslo a všechno bylo normální. Kanál si už nepamatuju ,jen vim ze to bylo v tej RJ Abs ,je možný ze se to tak nastavuje když tam není to tlačítko? Díky za odpovědi [emoji2] Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Duben 14, 2017 Sdílet Odesláno Duben 14, 2017 Tak dnes jsem dodělával TPMS do OII. Na netu jsem sehnal kabeláž s tlačítkem, podle schémat zapojil (3 dráty z vedlejšího tlačítka, 1 drát na ŘJ ABS), nakodoval v ABS a přístrojích a vše OK, jinak resetovat se dá i v jednotce ABS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rebel6667777 Odesláno Září 27, 2017 Sdílet Odesláno Září 27, 2017 Zdravím, našel by se někdo ochotný na dokódování TPM? Ideálně ČB + jižní čechy. Tlačítko mám zapojené dle návodů zde na fóru pin 41 v ABS zbytek vedle na ESP. ŘJ ABS: 1KO 614 517 BE, je to OII před FL 09/2008 2.0FSI 4x4. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.