Jogyyyy Odesláno Leden 18, 2017 Sdílet Odesláno Leden 18, 2017 Ahoj, včera se mi stalo - nastartoval jsem, 5 min to běželo než jsem oškrábal led, odjel jsem a po půl kilometru auto chciplo, podávací čerpadlo dávalo, po dalším delším asi 10 vteřinovým startu auto chytlo a odjel jsem bez problémů a najel 200km bez jakéhokoliv problému.Naftu mám zimní vervu. Potreboval bych opravdu rychle poradit, protože od zítra má auto před sebou 5000km. Děkuji vám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jogyyyy Odesláno Leden 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2017 Tak problém je vyřešen, ráno se to stalo znovu. Zmrzla nafta mezi podávacím čerpadlem a palivovým filtrem, v palivovém filtru nafta nezmrzla což vysvětluje že jsem půl km odjel. Takže se na nějakou vervu do -30 vyprdněte, stačí obyčejná nafta + aditiva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 18, 2017 Sdílet Odesláno Leden 18, 2017 (upraveno) A měl si v nádrži jen tu Vervu a kde si ji natankoval? Nevyjel si nádrž do sucha? Tankuješ vždy do plné nebo po troškách? Upraveno Leden 18, 2017 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jogyyyy Odesláno Leden 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2017 Než jsem ji začal tankovat, tak starou jsem vyjel do dojezdu 10km. A od té doby jen vervu, vždy plnou. nejvíc tankuju v mostě pod hněvínem. Tu vervu beru minimálně dva měsíce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 18, 2017 Sdílet Odesláno Leden 18, 2017 Neřekl bych že to bude tou Vervou. Leda by to někdo ojebal. Taky můžeš mít vodu v systému a vyjetím skoro do prázdna si tomu pomohl i když dva měsíce je dost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jogyyyy Odesláno Leden 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2017 Ničím jiným to být asi nemůže, teď jsem ujel 1200km a auto běželo jak hodiny.. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 31, 2017 Sdílet Odesláno Leden 31, 2017 (upraveno) Je to Vervou. Už nevěřim u nas ničemu. Znamej na me doporuceni tankoval jenom Vervu a zmrzla pri -20 Tankovano na Zelezne Rude Vracim se k VIF a budu tankovat jinde Upraveno Leden 31, 2017 uživatelem italik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jogyyyy Odesláno Únor 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 Přesně tak, hádal jsem se s nima na benzínce, mluvil jsem se všema vedoucíma. Akorát mi cpali nějaký atesty a další chujoviny. Prostě proti nim člověk nemá šanci i když má účet. Když jsem doma tankuju Tesco naftu, tam se to točí hodně + VIF, a teď jsem byl v zahraničí a tankoval jsem v Polsku,Finsku,Německu,Estonsku,Lotyšsku + aditiva a ujel jsem 4500km bez problémů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel Koum Odesláno Prosinec 26, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2017 Když je nafta zimní a nešizená, tak v našich klimatických podmínkách nezamrzne. Problém je především v čistění nádržích u čerpacích stanic. Jinak já ještě před zimou dávám nový palivový filtr a držák vytírám hadrem . Na dně je někdy lžíce vody. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.