Přejít na obsah

Téměř celá palubka nefunguje

Guest shneck

Doporučené příspěvky

Ahoj

Dnes ráno mi nastal nemilej problém s autem (Octavia 2, Combi, 2.0FSI, před faceliftem). Po otočení klíčkem se na palubce nerozsvítí nic a po nastartování jenom probliknout kontrolky a zase nic. Ručičky na otáčkoměru a tachometru se ani nehnou. Topení je ale normálně podsvícené a funguje, vypínač světel je taky podsvícený, ale nic víc. Světla i blinkry fungujou.

Kdyby to mohlo pomoc, tak ještě doplním, že jsem dal auto na noc rozmrznout do dílny, co máme v práci. A aby to bylo ještě trochu komplikovanější, tak ještě doplnim, že toto jsem udělal celkem 3x za zimu a vždy jsem ráno nemohl nastartovat. V mrazech auto startuje úplně bez problémů, ale po noci v plusovejch teplotách se baterka záhadně vymlátí (nemám otevřený dveře a nikde mi nic nesvítí :) ). Proto jsem to teď dal na konzervátor, nechal ho běžet večer, na noc vypnul a ráno cca půl hoďku ještě zapl. No a nefunguje mi palubka.

Nemáte někdo nějaký žhavý tip čím by to mohlo být. Něco jako kondenz v řídící jednotce a následný nouzový režim nebo tak něco???

Předem díky za rady

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...