strangereu Odesláno Leden 26, 2017 Sdílet Odesláno Leden 26, 2017 Zdravím,když chcípám motor nebo se rozjíždím na zpátečku, tak v motoru něco zapíská, je to takový kovový zvuk, jako kdyby najednou něco začalo dřít o sebe... Při té zpátečce je ten zvuk jenom než se úplně rozjedu.Já osobně si myslím, že by to mohla být dvouhmota, ale jistý si tím nejsem... Jestli je to dvouhmota, tak je výměna nutná, co nejdřív nebo to v podstatě ničemu nevadí? Bylo mi totiž řečeno, že dokud spojka funguje normálně, tak to ani nemusím řešit a mám to pak vyměnit zároveň při výměně spojky. Spojka má najeto cca 20tkm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Leden 26, 2017 Sdílet Odesláno Leden 26, 2017 Tusim, ze překlep, ze ma najeto 200 tkm :-) A ano, vymenit komplet spojkovy set, pokud to bude spojka :-) Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
strangereu Odesláno Leden 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2017 Tusim, ze překlep, ze ma najeto 200 tkm :-) A ano, vymenit komplet spojkovy set, pokud to bude spojka :-) Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Překlep to opravdu není, psal jsem že spojka má najeto 20tkm, né auto... Pokud by se jednalo o auto jako takové, tak to má 267tkm a máme ho v rodině od začátku, takže není ani stočené :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Leden 26, 2017 Sdílet Odesláno Leden 26, 2017 A pri vymene spojky se menila pouze lamela, pritlacak a lozisko? Dvouhmotovy setrvacnik vydrzi vetsinou kolem 200tkm. Máme to same auto, najeto 301 tkm a spojka se menila i se setrvacnikem za jetou(pri vymene motoru) a uz zase dvouhmota klepe. Podle popisu by to sedelo na spojku, bohuzel ten setrvacnik neni lacina sranda, takze bych to zkusil dat poslechnout. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
strangereu Odesláno Leden 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2017 A pri vymene spojky se menila pouze lamela, pritlacak a lozisko? Dvouhmotovy setrvacnik vydrzi vetsinou kolem 200tkm. Máme to same auto, najeto 301 tkm a spojka se menila i se setrvacnikem za jetou(pri vymene motoru) a uz zase dvouhmota klepe. Podle popisu by to sedelo na spojku, bohuzel ten setrvacnik neni lacina sranda, takze bych to zkusil dat poslechnout. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Měnila se pouze spojka, je tam LUK, za zhruba 3-4 tisíce z skoda-dily, jinak dvouhmota mám takový pocit, že je původní. Co jsem koukal, tak nová dvouhmota výjde na zhruba 10 tisíc, tak bych to asi vzal i se spojkou nebo jestli jí mám ještě nechat, když má jen 20tkm? Spojka funguje úplně normálně, ani neprokluzuje a záběr má taky v takové optimální výšce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Leden 26, 2017 Sdílet Odesláno Leden 26, 2017 Pokud penize neresis, asi bude lepsi vzit komplet. Ale myslim si, ze po 20 tisich by ta spojka nemela byt nejak vazneji poznamenana. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
strangereu Odesláno Leden 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2017 Jinak, co teda ještě musím dodat, tak to že se tohle začalo dít po zaslepení EGRu, je možné že by to mělo něco společného s tím a dvouhmota to třeba vůbec nebyla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Leden 28, 2017 Sdílet Odesláno Leden 28, 2017 Zaslepeni probehlo natvrdo plechem nebo jen zaslepenim podtlaku? Nejjednodušší zpusob je zkusit zprovoznit egr treba na tyden, jestli to bude pokračovat. Ale jak pises, ze zvuk je v zavislosti na spojce, vsazel bych na tu dvouhmotu. Me uz mlati pul roku, uz docela hodne a stale funguje bez problemu. Je jenom hlucnejsi nez se ohreje :-/ Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
strangereu Odesláno Leden 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2017 Plechem spodek egru + podtlaková hadička, která vedla do baňky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.