_neo Odesláno Leden 29, 2017 Sdílet Odesláno Leden 29, 2017 Ahoj, dneska jsem vymenil xenonove vybojky protoze mi jedna blikala a objevila se mi chyba 1539 - svetlomety nebyly serizeny. Nevite co stim ? Vymazu ji a okamzite je tam znovu .. Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Leden 29, 2017 Sdílet Odesláno Leden 29, 2017 Tak udelej zakladni nastaveni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Leden 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2017 Hmm obavam se ze na to KKL kabel nestaci ze to bude chtit original VAG kabel. Budu muset zajed do servisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Leden 29, 2017 Sdílet Odesláno Leden 29, 2017 Mel by nato stacit i kkl zakladni nastaveni se provadi v 29 najdi si dp nebo vis tam je vsechno popsane, da se tam zkontrolovat i vse ostatni Pokud nemas na origo tak si kup z ciny za pr dolcku a funguje to taky (akorat je to v aj) rosstech ma taky veskery help v aj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Leden 29, 2017 Sdílet Odesláno Leden 29, 2017 Ale stejně pokud to chce mít nastavený slušně, tak musí zajet na regloskop a tam nastavit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Leden 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2017 No ja prave mam nejaky neoriginalni kabel. Funguje s VAG pouze do verze 3 a neco. Jdou tam i cist hodnoty ale jen omezene. Treba hodnota tlakunturba tam cist nejde pise to nzeb je treba mit originalni vag kabel. Kdyztak mi hod link nas ten kabel z ciny ktery jsi zminoval :) VIS mam verzi 3 tak kouknu co tam pisou. Pokud by nekdko z vas vedel jak to udelat tak napiste at to nehledam :) Diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Leden 29, 2017 Sdílet Odesláno Leden 29, 2017 Na aliexpresu je kabelu hodbe - verze 12.12 az 16.8 jenom staci hledat. Co treba pouzit google na hledani chyby??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.