TomasNetik01 Odesláno Leden 31, 2017 Sdílet Odesláno Leden 31, 2017 Dobry den, potrebuji vybrat nove radio s co nejvetsi obrazovkou s navigaci a parkovacimi senzory, jenze se vubec nevyznam v jejich oznacenich, byly by jste tak hodni a poradili mi? Hledam buď od Škody nebo Vw ale aby nesvitilo cervene. A aby slo do octavie 2 předfacelift, aby nebyl problem s rámečkem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Leden 31, 2017 Sdílet Odesláno Leden 31, 2017 Columbus - Amundsen. Zapojit, natahat kabely, pokud nemáš, nakódovat. Co máš za rádio teď? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasNetik01 Odesláno Leden 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2017 Ty myslíš ten nový columbus? Jaký je jeho oznaceni at se podívam, ted tam mám ubohost, stream mp3. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 31, 2017 Sdílet Odesláno Leden 31, 2017 RNS 510 displej 6,5" , Bolero je RCD510 bez nav 6,5", malá navigace je RNS 310 (amundsen) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasNetik01 Odesláno Leden 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2017 No jo ten columbus je moc starej, ten tam nechci, u někoho sem viděl tohle http://www.imgup.cz/image/LF3n prý že to je z nového VW Caddy, ale nemá to prý navigaci, nevíte co to je za radio? a jestli není i verze s navigaci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 1, 2017 Sdílet Odesláno Únor 1, 2017 To je MIB Amundsen, dácal se i do Yeti, ale nevím o nikom co by ho narouboval do staré platformy. Navi to má. A moc starý... funguje, nevím co od rádia+navi očekáváš.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jandysss Odesláno Únor 4, 2017 Sdílet Odesláno Únor 4, 2017 Ten MIB1 je Bolero. Bavil jsem se s tím klučinou jak to udělal a jediné co mi řekl bylo "hledej a najdeš". Jinak to rádio je z yeti, konkrétně jeden model z roku 2014 (rádio bylo upraveno pro A6/MQB platformu)! Ten byl v jednom kusu, ostarní jsou již naporcovaný. Ty naporcovaný již nejdou do starších aut. Nemají žádnou podporu CAN ani BAP. Jen UDS+. Volil bych buď origo columbus (a zbytek dokoupit), nebo čínu. Pokud finance nejsou překážkou, tak sehnat americké verze JVC nebo Kenwood s převodníkem. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MILAN FROLKA Odesláno Březen 21, 2017 Sdílet Odesláno Březen 21, 2017 Taky hledam nove radio mam octavii rv 2011 A pozadavky barevny dotik. Dispej Rds Vstup pro parkovaci kameru i zobrazeni car po natoceni volant Vstup karta fleska Podpora orig. Hf sady Cam bus Navigace vyjodou ale nemusi... Da se tam dat i neco z novejsich aut ? Momentalne tam mam Swing 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.