BenderCZ Odesláno Únor 9, 2017 Sdílet Odesláno Únor 9, 2017 Zdravím, mám možnost levně sehnat klimu z vrakoviště, ale nemůžu nikde najít sepsané všechno co je k tomu potřeba abych věděl co vzít. Taky by mě zajímalo, jestli na moji O1 99 AGR by to mohlo pasovat třeba z novějšího ALH nebo nějaké 1.8čky, prostě z jiné motorizace. Díky moc všem za pomoc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Únor 28, 2017 Sdílet Odesláno Únor 28, 2017 a hladal si? je to tu popisane (sam som tym kedysi presiel) aj s potrebnymi dielmi. zalezi aj, ci chces automatiku (climatronic), alebo manualnu klimu. Potom pokracuj prosim v existujucej teme, aby sme udrzali prehladnost fora... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
951 Odesláno Duben 24, 2018 Sdílet Odesláno Duben 24, 2018 Zdravím.je tu někdo kdo mi pomůže zapojit elektriku k manuální klimatizaci?mechanické věci mám už na autě ale z elektriky mám trochu obavy.sem z Valašského Meziříčí.pokud to nebude nějak daleko tak dojedu.mám OC 1 1,6 74 KW AKL,2001 i s alarmem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.