Mikebart Odesláno Únor 10, 2017 Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 Čau, můžete se prosím někdo podívat na toto video a říct co by to mohlo dělat? https://www.youtube.com/watch?v=xm7zR4kP1jA začalo to dělat z ničeho nic ze dne na den. Není to typický zvuk pro pískající turbo, občas je to "kvílení" slyšet lehce i ve výběhu a i v nízkých otáčkách pod 1500. Díky moc (1.9 TDi 77kW, 146 000km, BJB, 2005) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest josefhicl Odesláno Duben 9, 2017 Sdílet Odesláno Duben 9, 2017 Dobrý den, jak jste dopadl s kvílením? Potkalo mě to stejné. Přetěsnil jsem vše od hlavy, az k výfuku a od filtru, až po intercooler. Turbo jsem nechal otestovat a je v pořádku. Po složeni a přetěsnění stále kvílí. Dekuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sake81 Odesláno Květen 7, 2017 Sdílet Odesláno Květen 7, 2017 nazdar. mne robí to isté. v utorok idem do servisu a dám vedieť ako som dopadol, ale ak už niekto vie ako odstrániť to pískanie tak nech to tu napíše dik :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkybl Odesláno Květen 30, 2017 Sdílet Odesláno Květen 30, 2017 Já jsem mněl podobnou závadu. V mém případě utíkala výfukové plyny mezi motorem a vyfukovými shody co vedou do turba. Je tam takové plechové těsnění a jak to tam utíkalo tak to fungovalo jako píšťalka. Prý je to dost časté, ty šrouby co to drží se po čase povolí. Kolegovy v práci se stalo něco podobného, když si měnil turbo a ty šrouby málo dotáhl. Odesláno z mého HTC One dual sim pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.