Mikebart 0 Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Ahoj, včera jsem zjistil, že mi teče někde nafta z motoru, chvíli jsem hledal a našel dost silnej únik z tandemového čerpadla, vypadá to, že netěsní ta kosočtvercová krytka na čerpadle(dá se koupit těsnění?). viz foto v příloze. a zde video: . Setkal jste se s tím již někdo? Podle videa to kape z toho spodního cípu... Před týdnem každopadně byla dělaná hlava motoru a bylo to dole, dotyčnej co mi to dělal tak nedal nové těsnění tandemového čerpadla, ale použil původní... ale pořád mi vrtá hlavou, kdyby to teklo těsněnim čerpadla, tak by to snad neukapavalo tudy? Dík za rady 0 Quote Link to post
Guest Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Ja keď som to rozoberal som zabudol dotiahnuť tu ovzdusnovaciu sroubu či čo to je, potom mi to prestalo kvapkat, prípadne skús všetky dotiahnuť ak sa dajú 0 Quote Link to post
Mikebart 0 Posted February 19, 2017 Author Share Posted February 19, 2017 Ahoj, díky za radu, nakonec jsem koupil celou sadu na přetěsnění tandemového čerpadla, celé rozebral a všude dal nová těsnění a už to neteče. 0 Quote Link to post
Avanti 1 Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Kde jsi sehnal sadu těsnění? Už několikrát jsem to řešil a vždycky sem musel dá druhou tandemovku, protože těsněn se nikde nedalo sehnat 0 Quote Link to post
Mikebart 0 Posted February 25, 2017 Author Share Posted February 25, 2017 Sadu jsem koupil zde - http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/octavia-ii/motor-prevodovka/priprava-smesi/19177-opravna-sada-palivoveho-cerpadla-pozor-existuji-2-sady-pred-objednanim-zkontrolujte-foto.html 0 Quote Link to post
jakub308 0 Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 V 19. 2. 2017 at 9:18, Mikebart napsal: Ahoj, díky za radu, nakonec jsem koupil celou sadu na přetěsnění tandemového čerpadla, celé rozebral a všude dal nová těsnění a už to neteče. Ahoj, bolo to komplikované demontovať a rozobrať? nejaké špecialne postupy?:) Chystám sa rovnako na opravu, troška slzí nafta. Dakujem 0 Quote Link to post
Recommended Posts