luban Odesláno Únor 18, 2017 Sdílet Odesláno Únor 18, 2017 (upraveno) Nazdar kamarádi, moje OII FL už je minulostí, udělal jsem opět "upgrade" a tak vám představuji jednu z prvních (možná úplně první ;-) ) klubovou OIII FL - Vyrobena 8.2.20171.4 TSI 110kW Fresh + nějaká ta výbavička navícZatím jen tak narychlo dvě fotečky a jen stručný popis. Najeto momentálně asi 300km. Něco s ní najedu a přidám později nějaký ten komentář. Upraveno Únor 18, 2017 uživatelem luban 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Únor 18, 2017 Sdílet Odesláno Únor 18, 2017 Moc pěkná :palec: Jak svítí ty přední LED ? Nebylo by nějaké foto interiéru ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Únor 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2017 (upraveno) Lasse díky, jak jsem napsal, zatím jí mám krátce. Za úplé tmy jsem jel dvakrát, z toho jednou bohužel pršelo :( a podruhé jen tak kousek na vyzkoušení. Zatím jen opravdu velmi zhruba ty světla pocitově: na pohled moc pěkné, jak přední tak zadní, svítivost řekl bych, na úrovni xenonů na předfaceliftu. Ale to by chtělo posoudit je vedle sebe, takhle se to těžko hodnotí. Jestli na to budu mít příští týden čas, tak se pokusím to srovnat s kolegou s xenony. Chystám samozřejmě podrobnější povídání, tak až to všechno pěkně vyzkouším tak podám reference. Fotky také dodám, zatím jsem dal dvě rychlovky z mobilu. Upraveno Únor 18, 2017 uživatelem luban 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.