Mato142 Odesláno Únor 19, 2017 Sdílet Odesláno Únor 19, 2017 Zdravím, zdá sa mi že to turbo už nemá tlaky ako by malo byť je to badať aj na zrýchlení ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Únor 19, 2017 Sdílet Odesláno Únor 19, 2017 Tak nějak mi asi uniká smysl tohohle tématu, ale já byl vždycky takovej pomalejší. Pokud se ptáš na to, jestli má špatná "funkčnost" turba vliv na zrychlení, tak odpověď zní, že rozhodně ano. Pokud se ptáš na něco jiného, tak to zkus trochu specifikovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Pokud chces zjistit zhruba cca stav turba tak si ho naloguj a mas to ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Messik Odesláno Únor 21, 2017 Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 U AGU to neuděláš... tam by se asi dalo v domácích podmínkách jen otestovat kus proti kusu (proti dobrému autu). Odesláno z mého SM-A310F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Únor 21, 2017 Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 Jak vis ze ma agu sak to nepsal. Aum neni problem nalogovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.