MatyTDI Odesláno Únor 23, 2017 Sdílet Odesláno Únor 23, 2017 Ahoj, představuji vám moje RS, je to rok 2008, combi nafta 125kw, má to chip na 150kw Je to můj černoušek, mám rád snížená auta, tak jsem si taky pořídil podvozek V-maxx, ale chtělo by to ještě dolu :D za rok proběhli nějaký upravy ve formě samolepek který stejně nevydrželi a jsou dole :) šachovnice mi vydržela rok... je dole, sranda za 600 a 4 hodiny práce, ale to neřeším... Tento rok plánuju nějaký upravy ať je taky změna. přetahání zvukových kabelů do druhýho prahu a uprava muziky v kufru, ty kabeli jsou děs a teď se mi to podaří dát do cajku. nějaký to lakování když už to mám rozebraný.. pak taky přišlo na masku sundal sem chrom a půjde do černý... foto po laku ještě nemám, dodám. Další věc je, že vyčistím sedačky, už ta bílá není bíla ale šedá a flekatá, takže si to doma hezky v teple vyčistím, nainpregnuji a dám vše zpět :) jsou to prkotiny ale dělá mi to radost...víc fotek bohužel nemám, tovární nastavení mobilu a komplet reset pc a fotky pryč :( ale vše bude To je zatím asi vše, ještě mám v plánu nalakovat plasty v motoráku na černou lesklou.. nový gumy 205/35/18 na 9.5j na kola z merglu (nevím přesný název) :) díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 23, 2017 Sdílet Odesláno Únor 23, 2017 vítej, velmi pěkná ofce :) ta kabeláž do kufru je brutus, kolik si tam toho tahal? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatyTDI Odesláno Únor 23, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2017 No je tam 40m, je to děs, 4x do zesiku a 4 zpět do colomba :) až to nebude vidět, bude to dobrý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Únor 24, 2017 Sdílet Odesláno Únor 24, 2017 Dobrá zabávačka :D ale pekná je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatyTDI Odesláno Únor 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2017 Už to dávám konečně zas dohromady, sedáky vypraný, tak to snad brzo uschne vysáto mám, dneska ještě umyju plasty a zítra dávám zpět do auta, kabeli schovaný a přetahaný, muzika hraje :) Už aby to bylooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatyTDI Odesláno Březen 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2017 Od soboty jezdím :) to bylo něco do toho zase po dlouhý době sednout... nějaké změny, novinky co jsou k rs :) černá maska (to sundavání chromu děs), zutý gumy na elektronech, nový gumy :) kola jsou dost oloupaný, loupe se bezbavý lak, minulý rok jsem drbnul o patník, takže si to v práci vyvařím a hranky zas stočím a nebude nic poznat, nechám opískovat a stříknout, barvu ještě nevím, možná stejnou, nebo nějaká rada co za barvu? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatyTDI Odesláno Březen 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2017 Připraveno na sezonu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatyTDI Odesláno Červen 18, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2018 Tak abych to tady trochu oživil a aktualizoval novinky na autě :) Už mám auto 4 rokem a krom pár drobností za který si můžu sám auto funguje na jedničku a jsem spokojený. :) Na auto se momentálně montuje vzduchový podvozek od Airliftu s nastavytelnou tuhostí tlumičů, digitálním managmentem v2, 2 viar 480c, vyleštěný nerez potrubí, vše Amerika. Jsou v plánu nějaký konkávy 19", nový lak, honey maska a mřížka nárazníku, fl volant, fl klima a spousta dalších věcí :) ale vše bude podle financí, práce bude jako na kostele :) Nějaká fotka na inspiraci :), zatím se to ladí a výsledek není finální.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.