Pa.T Odesláno Březen 2, 2017 Sdílet Odesláno Březen 2, 2017 Zdravím, prohledal jsem forum a nikde jsem to nenašel. Mám Octavii II 2.0 TDI BKD 2005 a řeším závadu na klimatizaci. Auto se mi za určitých podmínek hodně mlží (když je vlhko, když jede v autě více lidí), někdy bývá v autě tepleji než by mělo na základě nastavené teploty na climatroniku být, dále se pak pod palubkou ozývají takové klapavé zvuky. Byl jsem na diagnostice, která nahlásila závadu V71 - SERVOMOTOR PŘETLAKOVÉ KLAPKY. Na internetu jsem našel několik těchto servomotorů a nevím, který je správný. Měl by to být asi díl 1K0907511, ale takových existuje více a liší se podle písmen. Nevíte, který to je? Díky za radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 5, 2017 Sdílet Odesláno Březen 5, 2017 1K0907511D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Březen 5, 2017 Sdílet Odesláno Březen 5, 2017 Rolbar to "D" znamená nejaké špecifikum ? Treba mi ho tiež meniť tak aby som neobjednal niečo iné ako je treba.Ďakujem za odpoveď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 5, 2017 Sdílet Odesláno Březen 5, 2017 to D značí nástavec, který je na motorku, ale je záměnný, všechny motorky z LHD jsou stejné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Březen 5, 2017 Sdílet Odesláno Březen 5, 2017 Ok ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pa.T Odesláno Březen 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2017 Děkuji moc za radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.