Pindas Odesláno Březen 8, 2017 Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 Ahoj.Už jsem to tu před časem řešil ale žádná rada nepřišla.Mám octavia 2 1.6TDI r.v 2013.Z vyroby to ma deštak a senzor svetla ale nema to automaticka svetla.Řikal jsem si že koupim přepinač svetel s polohou AUTO a bude to.Ale nejde to.Potřebuji tedy poradit s nakodovanim popřipade kdo by to v praze a okoli udelal. Nekdo řikal že se tam bude muset tahat nejakej kabel ale zasuvka u vypinače svetel je plne osazena.PROSIM PROSIM PORADTE NEKDO.Předem dekuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 8, 2017 Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 funkce se musí samo dokódovat a aktivovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pindas Odesláno Březen 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 A maš nejakej tip kdo to zvladne za jak dlouho a za kolik? Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 8, 2017 Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 je to na cca 20 min cena dle toho, kdo to dělá, u mne za tuto věc 200,- také záleží odkud jsi.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Standis Odesláno Květen 5, 2017 Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 Ahoj.Už jsem to tu před časem řešil ale žádná rada nepřišla.Mám octavia 2 1.6TDI r.v 2013.Z vyroby to ma deštak a senzor svetla ale nema to automaticka svetla.Řikal jsem si že koupim přepinač svetel s polohou AUTO a bude to.Ale nejde to.Potřebuji tedy poradit s nakodovanim popřipade kdo by to v praze a okoli udelal. Nekdo řikal že se tam bude muset tahat nejakej kabel ale zasuvka u vypinače svetel je plne osazena.PROSIM PROSIM PORADTE NEKDO.Předem dekuji. kde jsi kupoval přepínač? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Červenec 29, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2017 Program Carista do telefonu nebo tabletu, ELM327 adaptér (bluetooth rozhraní pro Android nebo WIFI verze pro iOS) a pár kliknutí. Pokud jde jen o aktivaci dané funkce a dráty jsou v pořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.