TomasWinkler Odesláno Březen 9, 2017 Sdílet Odesláno Březen 9, 2017 Prosím o radu. Snažím se najít dvojitou podlahu do O2 a všude jen verze pro kombi... Existuje i pro liftback nebo se nedělala?? Případně jde nějak dát, dopasovat z kombíka? Díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 9, 2017 Sdílet Odesláno Březen 9, 2017 Tak to si asi nemal zatial stastie, alebo zle hladas :) Na liftback sa tiez robila, rozdiel je len v zadnej casti, na liftback je tam vyrez pre trojuholnik. Da sa s tym pohrat a prisposobit combi verziu, alebo zit s tym, ze to nie celkom sedi. Fotky najdes aj tu na fore. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasWinkler Odesláno Březen 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2017 Děkuju :-) asi jsem už fakt osel, ale prostě nemůžu najít :-D budu se víc snažit. Každopádně kdyby jste prosím někdo měli, nebo jste narazili na inzerát o prodeji dvojité podlahy dejte tady vědět :) díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herkules32 Odesláno Březen 14, 2017 Sdílet Odesláno Březen 14, 2017 Nie si osol, neboj nič. Tiež mi trvalo, kým som sa tu zorientoval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasWinkler Odesláno Březen 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2017 Tak uvažuju, že vezmu tu podlahu z kombika a zkusim dopasovat. Do liftbacku jsem na prodej nenašel ani jednu. Bude tedy myslíte pasovat i bez úprav? Jen nějak přesně nesedí při krajích kufru? Jestli bude někde pár cm mezera mi nevadí. Díky tomas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 24, 2017 Sdílet Odesláno Březen 24, 2017 na hraně ti bude chybět výřez na trojůhelník, jinak by to mělo být +- ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.