dekon456 Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 Mám Octavii 1 , motor 1,6 55 kw. Jak jsem mačkal spojku, tak se mi propadla a vratila se do pulky. Vratil jsem ji nohou zpet do puvodni pozice a pak asi 5 km fungovala normalne. Ale pak se znovu propadla, a jak jsem ji vratil zpet, tak uz ji nemuzu zmacknout. Co se tam mohlo porouchat? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajaaa6608 Odesláno Březen 21, 2017 Sdílet Odesláno Březen 21, 2017 Zkus omrknout spojkove lozisko a tu tyc co je za nim. Je to pod zelenym vickem ktere je na prevodovce z leve strany. Mozna je neco pridrene. Jestli to bude vypadat ok tak se asi stalo neco s pritlacnym talirem. Nedavno jsem resil tento problem se spojkou: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=34074 preodovka na 75kW a 55kW by mela byt stejna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dekon456 Odesláno Březen 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 Problém vyřešen, Prorvaná díra uprostřed vysouvacího talíře. Nakonec jsem nechal vyměnit celou spojku včetně ložiska.Nový převodový olej a brzdová kapalina. Cena celkem i s prací 6800 Kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Duben 26, 2017 Sdílet Odesláno Duben 26, 2017 je fajn, ze si nasledne dal vymenit celu spojku aspon mas o pokoj postarane na dlhsiu dobu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.