Housac Odesláno Březen 22, 2017 Sdílet Odesláno Březen 22, 2017 Zdravím, jel jsem do Německa a zjistil jsem, že mi nejde zapalovač, abych si mohl nabíjet mobil. Tak jsem zkontroloval pojistku a ta je v pohodě. Pak jsem se dočetl, že mám zkontrolovat jestli je zapojená, tak jsem se chtěl zeptat jestli nemá někdo návod jak se tam dostat. Mám Octávku krátce a nechci abych něco pokonil. Jen mi nejde do hlavy, že to šlo a najednou z ničeho nic přestalo.. Popř jestli se to někomu také stalo, nebo co bych měl ještě udělat. Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Březen 22, 2017 Sdílet Odesláno Březen 22, 2017 Nemas zaplou detskou pojistku na zadni stahovani oken ? Co je na ovladaci oken u ridice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Housac Odesláno Březen 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2017 nemám ani elektrické stahování zadních oken.. ale co jsem četl tak to bylo jen u O1 do roku 2001? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Březen 22, 2017 Sdílet Odesláno Březen 22, 2017 Ja som ho napríklad musel vymeniť lebo som ho mal zhrdzavený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.