horecky Odesláno Březen 30, 2017 Sdílet Odesláno Březen 30, 2017 Zdravím, když mě chytnou v Rakousku policajti s mou Octavií 1,9 66kW (r.v. 11/2003), můžou mi něco vyčítat? Mám to jinak v cajku. Popravdě nemám přehled a teď se rozjely ty věci kolem filtru pevnejch částic. Má to vůbec můj stroj? Díky za radu! Štěpán 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 31, 2017 Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 Nemá, pokud ho tam někdo dodatečně nedomontoval. Pokud jim v Rakousku nebudeš ujíždět, tak tě chytat nebudou a taky ti nebudou nic vyčítat ;) Pokud máš auto technicky způsobilé, není třeba se něčeho obávat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dav82 Odesláno Březen 31, 2017 Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 taky bych dal bacha na nízkoemisní zóny a to nejenom v Rakousku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 31, 2017 Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 Oni už jsou v AT i pro osobní automobil? Btw teď koukám že je to umístěno v Vaše Octavia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
horecky Odesláno Březen 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 Ok, díky za radu. budu jen projíždět do Itálie. Auto jsem koupil od 1. majitele, kterej tvrdil, že v něm nic neměnil. On koupil v ČR v Autosport Kučera. Díky! PS: a jak tak koukám, tak sorry za výběr špatné sekce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.