beowulf Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Zdravím. Před pár dny jsem koupil Oct. 2 a dnes jsem si všiml tlačítek viz foto a tak prosím o radu, k čemu slouží? Děkuju. :-) Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Vypnutie alarmu a vypnutie naklonoveho cidla Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Doporučuji číst manuály k vozu,nebo si je stáhnout.Občas tam i něco užitečného jest :-) Odkaz ke komentáři
beowulf Odesláno Duben 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2017 Díky. Manuály jsou sice fajn, ale než bych ten manuál, po celém dni v práci, našel a prostudoval, tak to raději vyfotím a zeptám se dobrých lidí.:) Příště třeba někomu pomůžu já. ;) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 4, 2017 Sdílet Odesláno Duben 4, 2017 jj Zajímavé, já mám jen jedno nedělené tlačítko. Díky. Manuály jsou sice fajn, ale než bych ten manuál, po celém dni v práci, našel a prostudoval, tak to raději vyfotím a zeptám se dobrých lidí. :) Příště třeba někomu pomůžu já. ;) Anebo se příště dočkáš toho, že ti to někdo z nás rovnou smaže, prt. každá cákotina tady zase být nemusí a hledání na Googlu není zas tak těžké... Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 4, 2017 Sdílet Odesláno Duben 4, 2017 Záleží na modelovém roce Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Duben 4, 2017 Sdílet Odesláno Duben 4, 2017 Najít manuál zabere max. pár minut, člověk co umí nafotit a upnout to sem, to zvládne ještě dřív, a tyhle základní kkt v něm najdeš taky dřív. Kolik času zabere nafotit, upnout na fórum a čekat? O tom to opravdu není, a manuál máš k nahlédnutí stále ;) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 4, 2017 Sdílet Odesláno Duben 4, 2017 otázka byla zodpovězena, není potřeba to dále rozmazávat. Proto zamykám. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky