Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Nazdar, mam o2 a kúpil som si ledky, ale všade dopredu dozadu a pri inštalácii mi niektoré nesvietili a iné zase az moc ze sa prehriali. Precital som uz par clankov o tom a aj fóra a prisiel som na to ze octavia 2 nepodporuje led a teda nevedela co s prebitocnou elektrinou. No raz som myslim ze niekde na tej to stranke cital ze 30bitova bsg riadiaca jednotka ledky rozozna. Nahodou neviete o tom niekto nieco aby som nevyhadzoval zbitocne prachy este aj za riadiacu jednotku? Dakujem

Odkaz ke komentáři

To ze ti nesviti tak je proto, ze je jednotka vyhodnoti jako vadnou zarovku ( pro svuj maly odber) A ty co se ti spalily tak odesly z duvodu ze se na nich prehraly odpory ktere meli rj oklamat a nehlasit zavadu. Rikaji tomu ze je ledka can-bus. 30bitove jednotce se musi upravit eeprom aby sla nastavit na led zarovky a to standardne nejde. Umi to jen par lidi.

Odkaz ke komentáři

Takze to bude asi konecna vymene ziaroviek za led. Viem ze by sa to dalo aj odpormi, ale to nechcem riesit bo vydavaju vela tepla a mozu narobit skodu. Svietia mi len v bocnych zrkadlach, kufre a aj stretavacich a hmlovkach aj ked som musel na hmlovkach zrusit diagnostiku bo vyhadzovalo chybu, ktoru ked som ich zasvietil tak prestalo. No este sa vyskusam na to spitat znamich auto elektrikarov a uvidim ci to budu oni vediet. Kazdopadne dakujem za pomoc :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...