montycko Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Ahoj chlapi Chcel by som predstaviť seba a moju OII.bohu vďaka som tiež postihnutý nevyliečiteľnov chorobou asi ako väčšina ľudí na tomto fore(mám namysli úpravu aút) Žijem v irl tak sa nezľaknite ak budú nejaké fotto s volantom na opačnej strane[emoji23] predtým som jazdil na 3bg passate takze nejaké skúsenosti už mám Ale späť k veci Auto mám iba týždeň a keďže som ju kúpil v UK tak som veľa na nej nemohol a ani nestihol spraviť (koli prepisu na irl značky,overenie originality,technickú,poistku atd) Takze jedna sa o Octavia vRs 2l TDi limited edition,2009 CR full koža,Bolero 2din rádio,2zonova klíma,18" škoda elektróny,maxidot,elektrické a vyhrievané spataky,4x el okna Tempomat,jemne fólie od bývalého majiteľa tiez namontoval ťažné zariadenie[emoji36],servisované IBA v škoda servise Najazdené 191... tis km Mám rad jednoduché a praktické veci takze v takom štýle pôjdu úpravy Nové znaky predok,zadok Stráviteľný podvozok TA Technix-mal som ho aj na passate cez 2 roky a max spokojnosť Upgradnut žiarovky všade-už som ich aj objednal Led-ky do celého interiéru objednané Odstrániť ťažné Nakodovat všetko čo sa bude dat(coming leaving Home,corner lights....) Zmenu normálnych irl značiek za NEMECKY štýl-hotovo Odstránenie HNUSNEHO zadného stierača-už som objednal sadu z KILL ALL Wipers Fólie na skla Prednú masku do farby autá Kolá 19" -Hotovo mám repliky rotiform BLQ-ostali po passate no neviem či ich nechám pre OII upgradnut repraky plus ak zistím ako tak nahodiť subac a zosik Isto sa ešte niečo najde[emoji848] Privítam všetky možné komenty,rady,pripomienky Pekne sviatky všetkým Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Quote Link to comment
Guest Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Čau, je možné že som ju videl na dakom anglickom fóre? :D briskoda alebo tak dáko... A tiež je zaujímavé že to ešte nie je z von facelift,ale som rád že tu je ďalšia šedá 0 Quote Link to comment
montycko Posted April 15, 2017 Author Share Posted April 15, 2017 Pato Zatiaľ som presne tuto moju( cislo172)nenašiel nikde abi zmienka nieje ani registrovaná na briskode bolo ich vyrobenych500 ks a výhradne len pre anglicky trh s toho 100 ks v combi a neviem koľko fabii Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Quote Link to comment
lukyn19 Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Vítej a ty sedačky jsou totální pecka závist! :) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Quote Link to comment
montycko Posted April 15, 2017 Author Share Posted April 15, 2017 Diki moc Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Quote Link to comment
Guest tomxass Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Sedacky zavidim :) Len to ma volant na zlej strane :) 0 Quote Link to comment
montycko Posted April 16, 2017 Author Share Posted April 16, 2017 Ďakujem som si aj myslel že ten volant bude viacerým prekážať Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Quote Link to comment
montycko Posted May 1, 2017 Author Share Posted May 1, 2017 Mám rad keď sa niekto vracia z dovolenky pretože my stále niečo malé prinesie Taraz som priniesol niečo ja vRSKe Aby som bol presný 2x nový znak -predok a zadok LED žiarovky do introsu A doma má už čakal spomínananá sada KILLallWipers na zaslepeníe stierača Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Quote Link to comment
montycko Posted May 5, 2017 Author Share Posted May 5, 2017 prasknuta smerovka v spätnom zrkadle a druha Svietila už iba jedna dióda tak som si pekne kúpil obe naraz Znaky už sú nahodene Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Quote Link to comment
montycko Posted May 13, 2017 Author Share Posted May 13, 2017 Dnes sa opäť niečo porobilo Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Quote Link to comment
montycko Posted May 20, 2017 Author Share Posted May 20, 2017 Stretávacie,diaľkové žiarovky vymenene za 100W Orandzove smerovky tak isto odstránené Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Quote Link to comment
Generic Posted May 20, 2017 Share Posted May 20, 2017 Neodpálíš si těma 100W parabolu/čočku? Nehledě na oslňování protijedoucích.. 0 Quote Link to comment
kloky007 Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 A ještě ti rychle odejde přepínač světel 0 Quote Link to comment
montycko Posted May 21, 2017 Author Share Posted May 21, 2017 Juj tak to neviem dúfam že nie Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Quote Link to comment
snupy Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 preco by mal rychlo odist prepinac svetiel? 0 Quote Link to comment
montycko Posted May 27, 2017 Author Share Posted May 27, 2017 Tiež nerozumiem prečo by mal odísť prepínač Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Quote Link to comment
kloky007 Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Už se mi to stalo u dvou aut, dřívější majitelé tam dali 100w žárovky a po čase ko. Zhasnou světla a přepínač ko, moc velká (dvojnásobná) zátěž 0 Quote Link to comment
montycko Posted May 27, 2017 Author Share Posted May 27, 2017 Ďakujem pekne za vysvetlenie Beriem na vedomie Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Quote Link to comment
montycko Posted August 13, 2017 Author Share Posted August 13, 2017 Dnes take malé skúšanie na nečisto Auto ešte nieje znížené ale pracuje sa tom Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Quote Link to comment
pissi Posted August 14, 2017 Share Posted August 14, 2017 Máš moc pěkné auto :palec: .. Sedačky jsou festovní :palec: Akorád ty zástěrky podle mě trochu kazí celkový dojem.. 0 Quote Link to comment
montycko Posted August 17, 2017 Author Share Posted August 17, 2017 Pissi : Ďakujem pekne Áno tie zásterky pôjdu dole pri montáži podvozku [emoji6] Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Quote Link to comment
montycko Posted August 26, 2017 Author Share Posted August 26, 2017 Dnes my došla ďalšia časť skladačky Rámček je síce odtieňovo iný ale rozmýšľam nad alebo ciernov/striebornou fóliou A ktomu kamera Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Quote Link to comment
montycko Posted August 26, 2017 Author Share Posted August 26, 2017 Ešte troska umývania a čistenia keď je ta sobota Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Quote Link to comment
Guest tomxass Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 cim si to cistil? 0 Quote Link to comment
montycko Posted August 26, 2017 Author Share Posted August 26, 2017 Chemical boys-prípravok na koberce od nich https://www.blok51.com/product.php?id=591 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Quote Link to comment
montycko Posted August 29, 2017 Author Share Posted August 29, 2017 Dnes som bol na zvolavacke a dostal som ešte aj maly darček Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Quote Link to comment
montycko Posted September 23, 2017 Author Share Posted September 23, 2017 Konečne došlo aj na TA technix Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Quote Link to comment
montycko Posted September 23, 2017 Author Share Posted September 23, 2017 Taký decent zatiaľ kým sa nenahodia nové kolesa Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Quote Link to comment
montycko Posted October 29, 2017 Author Share Posted October 29, 2017 Momentálny stav Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Quote Link to comment
Recommended Posts