Levin Odesláno Duben 25, 2017 Sdílet Odesláno Duben 25, 2017 Ahoj, dneska jsem byl na emisích se svou jednočkovou octavií, 55 kw, a bohužel neprošel. Měl jsem ty emise zvýšené, co si pamatuji tak hodnoty byly 0,4 a 0,7 (papír nemám u sebe, to jsem si zapamatoval když jsem ho letmo projel). Ten technik říkal, že asi bude vysypaný katalizátor. Má cenu ten katalizátor měnit? Nebo nějaké jiné rady, co udělat pro to aby to těmi emisemi prošlo? Jsem z Klecan, tak pokud bydlí někdo blízko a na to auto se mi podíval a poradil, tak budu rád. Samozřejmě zaplatím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Duben 25, 2017 Sdílet Odesláno Duben 25, 2017 Nektere hlavy rikali nalit ethanol e85 ve vetsim pomeru. Nezkousel jsem to, treba to nekdo potvrdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Levin Odesláno Duben 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2017 Teď čtu informace o tom, že třeba auto i řádně protáhnout. Nicméně přemýšlím i o tom novém katalyzátoru. Když sem přidám fotku toho protokolu, pomůže případně určit jestli to bude dostačující nebo radši nechat ten katalizátor vyměnit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Duben 25, 2017 Sdílet Odesláno Duben 25, 2017 Jaky mas rocnik auta? Jako novy kat bude ranec a z vrakace nemas jistotu jaky bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Levin Odesláno Duben 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2017 Rocnik 98. Jde o to, ze pracuji v Kelly, takze i nejaka sleva by byla. Ale jsou jen nejaky univerzalni a to nevim jaky z toho vybrat a nebo pak tady http://www.cc-autodily.cz/trubka-katalyzator-5-5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.