mar.cz Odesláno Září 3, 2017 Sdílet Odesláno Září 3, 2017 I přes nepřízeň počasí (už jsme to zažily) byl sraz fajn. Dík Vittovi a jeho rodině :palec: za perfektní organizaci. Už se těším na 10. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2017 Diky vsem za ucast, smolime clanek a delame video s magnumem :) Myslim, ze uz dneska to zvladneme dodelat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
twe2000 Odesláno Září 4, 2017 Sdílet Odesláno Září 4, 2017 Díky Viktorovi a všem ostatním za pohodový sraz. BigTrip se líbil. Příští rok se snad uvidíme opět v Žamberku :palec: nějaké fotky ze srazu: https://ulozto.cz/!mGUase53ZB3b/oc-sraz-2017-rar a ještě nějaké fotky pro ty komu se líbí žlutá barva :D https://ulozto.cz/!SyYoV6CHDZ3P/zlutaci-rar heslo pro oba soubory je: zamberk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 5, 2017 Sdílet Odesláno Září 5, 2017 sraz byl pohodový, ikdyž počasí v pátek potrápilo, ale party stany a plachty mezi chatkama to zachránily :) bigtrip byl opravdu super chválit Viktorovi organizaci snad člověk ani nemusí, jako každý rok vše na jedničku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2017 FOTO, VIDEO A REPORT ZDE: http://www.octaviaclub.cz/clanky/9-octavia-sraz-2017-fotky-video-1136.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lifty Odesláno Září 6, 2017 Sdílet Odesláno Září 6, 2017 Sraz parádní, prezentace BigTrip byla určitě zajímavým oživením :) akorát trošku musím pokárat výběr kapely, ta byla alespoň za naši skvadru hrozná, úmysl dobrý, ale výběr špatný i když chápu, že se vším člověk nemůže počítat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2017 kapela byla akce na posledni chvili a podelalo se to diky jejich zpozdeni, jinak by to za hezkeho pocasi mohlo byt i fajn pro ty, kteri zase nechteji soutezit. je to tezke, nekdo chce to, nekdo tamto, nekdo pak stejne bude tvrdit, ze se nudi pres den, takze jsem zkusili neco dalsiho. uz ted vime, ze komplikace s tim spojene za to nestoji. no uvidime za rok, par napadu je, ale uz nam silne dochazeji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Září 6, 2017 Sdílet Odesláno Září 6, 2017 Můj Custome oslaví příští rok kulatiny, tak snad kovový bůh dá a konečně se tam taky ukážu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Květen 1, 2018 Sdílet Odesláno Květen 1, 2018 Najvyssi cas aktualizovat datum a zacat robit reklamu aktualnemu zrazu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 2, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2018 Dobre ty, take to prelepuju jen cislicemi :D Letos asi nebudeme rozesilat dalsim lidem tyto nalepky, takze tu je poslednich asi 10 lonskych s letosni aktualizaci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Květen 2, 2018 Sdílet Odesláno Květen 2, 2018 bude moznost nechat si poslat soubor s reklamou na sraz abych si mohl nechat udelat a vylepit? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lifty Odesláno Květen 10, 2018 Sdílet Odesláno Květen 10, 2018 Škoda, loni jsem s tím projel půlku republiky. Ale strhnul jsem, zapomněl jsem, že na příště by šly pouze změnit číslice. Viktore, kdyby náhodou sis to rozmyslel, rád ti pošlu adresu a zase vylepím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 10, 2018 Sdílet Odesláno Květen 10, 2018 Moje zadní sklo je ready. Klidně mi Viktore pošli srazovku jako loni. Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Květen 15, 2018 Sdílet Odesláno Květen 15, 2018 Taky bych si to rad vylepil na okno. Jestli Ti Vittorio jeste nejake zbyly, co pro to musim udelat at mi to posles? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 21, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2018 napisu si vas a posleme, par jich jeste je. zde je podklad pripadne nalepka_zadni_okno_2018.psd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 24, 2018 Sdílet Odesláno Květen 24, 2018 Dneska dorazilo, moc díky... Hnedka zítra mám v plánu vylepit... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Květen 24, 2018 Sdílet Odesláno Květen 24, 2018 Taky dorazilo dekujuuu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.