Petr65 Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 Dobrý den Po výmněně motoru jsem zjistil,že při přidávání plynu mně jakoby foukalo něco v palubce na straně řidiče a po vypnutí motoru to samé.Při nastartování a šlapání na plyn jakoby si to bralo vzduch a po vypnutí motoru si to jako odfoukne.Poslouchal jsem to u posilovače brzd.Mám totiž problém s otáčkama motoru,kde jsem už vymněnil druhou jetou klapku atak hledám příčinu.Nikdy jsem takový zvuk v palubce neslyšel a ani nee za jízdy.Má někdo takovou zkušenost?Váhu vzduchu jsem kontroloval ok.A když jsem psal o otáčkách,tak když sundám tu malou hadičku u vzduchu co jde pak do hlavy,tak mně otáčky klesnou na normálních 900.Tak nevím.Jedná se o falešný vzduch někde?A co ta klapka?-každý mně říká,že se na ní musí najezdit x km,aby se řídící jednotka spojila s tou novou jetou klapkou-to je taky pravda? Předem děkuji za každou odpověd.Petr 0 Quote Link to comment
Recommended Posts