Guest Grofik Odesláno Duben 21, 2010 Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 Koupit můžeš třeba tadyhttp://www.tuningexpert.cz/component/virtu...p;category_id=9 to je originál škoda?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 to je originál škoda?? ano je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Neprodával se někde i jen obal? Edit prodávají i jen obal klíče za rozumnou cenu: http://www.tuningexpert.cz/component/virtu...p;category_id=9 Teď by mě zajímalo. Jestli jde ten rakso napasovat jenom do dvoutlačítka jak je nafotkách, nebo i do 3tlačítka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Grofik Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 ano je mam O1 2003 frekvenci 434. Když jsem mu tam psal... tak se mě ptal jaké mám číslo klíče... co tím myslel?? mam dvou tlačítko. To co tam mají.... mi tam bude pasovat?? díky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 To: Neználek - Ahoj, potřeboval bych udělat náhradní klíč na octavku se vším všudy, ať mi na něj i auto jede. Jsem z okolí Bílovce, takže by nebyl moc problém kdekoliv k vám zajet a nějak to zpráskat. Napíšeš mi prosím co všechno k tomu budu potřebovat a kdo by mi s tím pomohl?? Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sali001 Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Dobry den,jsem tu novy,tak se predem omlouvam za mozna hloupou otazku.Je to dva tydny,co jsem koupil OC 1 r.v. 2001 a origo klice mam na frekvenci 433 Mhz.Chtel bych k tomu vystrelovaci klice a tak se ptam,jesli existuji nejake dvoutlacitkove,kde by se dal jen prendat tistak a imobilizer a kdyz ne,tak co musim udelat?Diky za odpovedi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 koupit vystřelovák s frekvenci 433 Mhz,asi bych o jednom věděl,když tak brnkni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.