LukinM26 Odesláno Květen 23, 2017 Sdílet Odesláno Květen 23, 2017 Zdravím, koupil jsem Octavii Combi r.v. 2004 a v nádržce na ostřikovače bylo na dně. Dolil jsem cca 2 litry letní směsi a vyzkoušel - nefungují - ani přední, ani zadní. Není slyšet žádný motorek, nic ... pouze auto asi 2x nebo 3x samo setře sklo. Pojistka OK - pokud vím, je společná i pro stěrače. Tipuji, že to někdo nechal zamrznout a spálil se nějaký motorek, poradíte mi prosím kde začít hledat závadu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Květen 23, 2017 Sdílet Odesláno Květen 23, 2017 Začal bych tím, že bych se podíval, jestli jde do motůrku proud. Je dobře přístupný na boku nádržky. Pak bude celkem jasno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Visper Odesláno Září 26, 2017 Sdílet Odesláno Září 26, 2017 Ahojte, mne tiež nefungujú ostrekovače. Do motorčeka mi nejde prúd. Neviete kde by sa mohol prerušiť napájací kábel? Stierače normálne fungujú.... :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Září 26, 2017 Sdílet Odesláno Září 26, 2017 zeby poistka??? :prcprc: :palec: :lol: :smich: :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.