ruzipa Odesláno Červen 2, 2017 Sdílet Odesláno Červen 2, 2017 Ahoj ve spolek :-) Shanim radu ohledne zadku - kola jsem mel do A, zadni naprava plavala jak Zeman na Vltave a celej zadek sedel hodne na zemi. Tudiz jsem vymenil vsechny 4 ramena + silentbloky v tehlicich. Auto je vys, drzi podstatne lepe, ale kola jsou stale ,,volna" ( podle zaparkovani je bud kolo OK nebo zase do A). Mam podezreni na spodni silentbloky v ramenou, tudiz bych se chtel zeptat, zda se s tim jeste nekdo nesetkal ( popr.: ty kosti jsou vsechny stejne nebo jinak dlouhe? Dekuji Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Červen 12, 2017 Sdílet Odesláno Červen 12, 2017 taky mám 4x4 a potřeboval jsem udělat na zadních kolech geometrii (se mi sjížděli gumy) a čuměli na mě jako puci co to po nich chci ?? že to se prej na zadních kolech nedělá ? Pak se odešli poradit a přišli s tím že u 4x4 se to asi fakt dá nastavit tak 10 min hledali jak a pak na to nakonec přišli a nastavili to . Ty kola do A si nejsem jistej jestli se u první generace O1 4x4 dá nastavit svislý odklon kol nebo jestli to jde až u druhé generace octaviií .. zkus zapátrat tímhle směrem .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Červen 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2017 Nakonec jsem dohledal v diskuzich, ze zadni pricna ramena jsou horni a spodni ( rozdil cca 3mm), takze se vymenili a vysledek je lepsi. Neni to jeste onk, ale to uz davam za vinu utrzenemu silentbloku, ktery drzi cele to rameno :-/ Jeste to vymenim a pak zase hledat dal :-D Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.