Juraj tlelka Odesláno Červen 3, 2017 Sdílet Odesláno Červen 3, 2017 zdravím mám problem zo zadným stieracom občas znicoho nič nefunguje musím vystúpiť Z auta a trochu sním po triasť potom zase funguje neviete čím to môže byť ? ďalej mám problém Z oknom spolujazdca pri zatvárami vecsinou si robí čo chce sám hore dole A na diaľku kľúčom ho tiež nezatvorim Ďakujem za rady octavia 2 11/2012 fl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Červen 3, 2017 Sdílet Odesláno Červen 3, 2017 Stěrač - zatuhly táhlo/motorek a okno - prezvejkany dráty v pruchodce dveří / ve dveřích ,taky s tím oknem mám problém ale nechce se mi to rozdělávat :D Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 5, 2017 Sdílet Odesláno Červen 5, 2017 u MR12 bude vada spíš na tišťáku motorku, to co píšeš ty se ve velkém týká modelů pod MR2011 u okna je to klasika, motorek má velký odběr a je to vyhodnoceno jako překážka, pomůže výměna za motorek z MR05/06 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.