drk Odesláno Červenec 11, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2017 Zdravím, potřeboval bych pokud možno, co nejlepší popis demontáže palubní desky. Zjistil jsem, že odtokový kanálek, který vede od střešního okýnka není vůbec zaveden do odtoku, který je umístěn ve dveřích. Sundal jsem u spolujezdce kastlík a voda vyteče u podběhu kanálkem, ale také protéká někde od sloupku uvnitř, kde bohužel už nevidím. Zkrátka potřeboval bych vidět jak vede celý odtok abych odstranil závadu a neteklo mi do interieru. Díky moc. Jeden obrázek je odkud teče voda a druhý odtok do kterého podle mě má vést hadice na odtok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 11, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2017 na to palubku sundavat nemusíš, stačí nastrčit hadici odtoku + popustit stropnici a zkontrolovat její napojení na střešní okno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drk Odesláno Červenec 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2017 Zkoušel jsem nahmatat kolem to hadici, ale nic jsem necejtil. Měla by být někde nahoře? Možná se zeptám blbě, ale jak popustit stropnici? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 11, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2017 stropnice se popustí o oddělání všech madel, clon, A, B, C sloupků (combi) pro liftback stačí A a B sloupek, přední lampička, pokud toto neuděláš a budeš se snažit tam šáhnout, tak ji zlomíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drk Odesláno Červenec 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2017 Díky moc za radu. Pokusím se to zvládnout, ale trochu se bojim airbagu aby nevylítnul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drk Odesláno Červenec 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2017 Co se tyče těch sloupků, tak když koukám do dílenský příručky, tak si myslím že bude třeba demontovat pouze horní sloupek A ne? B je vlastně jak je pás a spodní sloupek A tam už nepotřebuji podle mě. Ještě podle obrázku nevím, kde přesně myslí sloupek C. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 11, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2017 B určitě dolu, jinak se stropnice zlomí, C je ten u zadních dveří, v případě liftu se nemusí vyndavat, u combi ano, stropnice je hodně křehká a každí větší lom je na ní vidět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drk Odesláno Červenec 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2017 tak hadičku jsem nahmatal a nasadil, ale máš pravdu že je nejspíš vypadlá. Takže musím sundat stropnici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 12, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2017 hadice je bohužel velice krátká, tak pozor až ji nasadíš i nahoře, možná ti dole vypadne a doporučuji stahnout páskou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.