ZoliSVK Odesláno Červenec 20, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2017 Ahojte, po oprave motora mi prestala ist klima. Ked som to vratil do servisu ze to pokazili po 2 dnoivom case v servise mi ju vratili s tym ze nevedia co tomu je. Vraj ked napojili kompressor na priamo tak fukalo studeny vzduch. Co som pozoroval ja ked zapnem klimu climatronic automat tak citit na aute ze zapla lebo sa zvysia otacky nabehnu ventilatory no z vyduchov ide iba horuci vzduch. Klima nie je prazdna. Viete mi niekto poradit kam co mam pozriet? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 21, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2017 A komresor tlaci a kolik jsou tlaky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZoliSVK Odesláno Červenec 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2017 ked sa na priamo napoji kompressor tak fuka studene Hodnotu tlaku neviem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZoliSVK Odesláno Červenec 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2017 nasiel sa uvolneny konektor 2 dni hladania 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Červenec 25, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2017 Tak to je aspoň dobrá zpráva, i když to trvalo dva dny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.