Přejít na obsah

Voda v kufru

header009

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Pokud máš tažný, tak bude pravděpodobně problém v záslepce (průchodce), kterou je protažený kábl k zásuvce.

Ta záslepka je umístěna na zadní stěně vany s rezervou pod plastovým krytem (označeno červeně), který je připevněný třemi plastovými maticemi (bílé šipky - klíč č.10) a několika kovovými sponkami v otvorech v kastle.

Po odšroubování matic je třeba tahem nahoru ten plast vycvaknout z těch sponek.

post-47960-0-95685200-1502270947_thumb.jpg

Po oddělání toho plastu budou záslepky (jsou tam 2 - červeně označeno) z prostoru rezervy krásně přístupné...

post-47960-0-57744200-1502271346_thumb.jpg

Pokud máš tedy tažný, tak problém bude určitě tady a pokud nemáš tažný tak problém bude nejspíš tady, protože ty záslepky nejsou gumové ale z nějakého měkčeného plastu, takže nijak zvlášť netěsní a v mém případě tam ani zrovna moc nedržely.

Při nějakém větším dešti, mi tam pokaždé zateklo, protože voda stéká po plechu pod nárazníkem okolo těch záslepek (pokud auto stává venku) a zateče až k rezervě, u mě to bylo hlavně dírou po káblu od zásuvky tažného zařízení, ale pro sichr jsem se popral s oběma.

Je potřeba je pořádně zatěsnit (opatlat) nějakým tmelem nebo silikonem, je úplně jedno jak pěkně nebo hnusně to bude vypadat (nebude to vidět), hlavně když to bude pořádně zatěsněné, od té doby je to bez problému...

Anebo by to ještě mohlo být špatým nebo poškozeným těsněním pátých dveří možná...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...