Kutil001 Odesláno Srpen 4, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2017 Zdravím všechny, delší dobu řeším na své Octavii RS po FL problém s vibracemi nebo spíše cukání volantu při akceleraci od cca 120km/h do 140km/h. Mám nové tlumiče, pružiny, tyčky stabíku, nové pneu Dulop, kola kontrolována, 3x vyvažována do 0 pokaždé jiný pneuservis, přehození zadních dopředu a naopak, dnes kontrolovány vnitřní klouby, prý v pořádku. Všechno se dle servisu zdá OK, napadá někoho na co se zaměřit a jak to případně zkusit zda je to v pořádku nebo ne? Dle servisu by výměna kloubů byla jen metoda pokus omyl s nejasným výsledkem ale značnou finanční zátěží. Předem díky za postřehy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Srpen 17, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2017 Vybrace při akceleraci mezi 120 a 140 km/h mi přestali po výměně tlumičů a polos s homokinetákem (byly v akci od škody levnější než samotný homokineták) od té doby mi to nedělá, sice jiná motorizace, ale problém mi přijde stejný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kutil001 Odesláno Srpen 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2017 Tak trochu také sázím na homokineťák, ale který zkusit, dle servisu se zdají OK, měnil jste vnitřní i vnější na obou stranách (tedy všechny 4)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.