Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Dobrý večer borci, neviem či som v dobrom oddelení ale ak nie prosím premiestnite to. Stala sa mi taká vec, že na mieste za spolujazdcom na zadných dverách sa spúšťalo okno a počas toho proste spadlo do dverí. Neviem či to z niečoho vyskočilo alebo čo proste spadlo do dverí. Neviete čo sa mohlo ulomiť alebo zničiť? nejaké rady by sa mi hodili. Vopred ďakujem :)

Odkaz ke komentáři

Rolbar velmi pekne dakujem bol to ten valcek :) este otazka ako si to nitoval alebo sruboval naspat? Mam to poskladane funguje to ale nie je to znitovane spat. Dalej otazka ci je postup rovnaky aj na prednych dverach lebo nam ich treba rozobrat taktiez kvoli problemu s prednym oknom lebo ked spustis okno dole a chces ho vytiahnut spat vytiahne ho napr len do 1/3 a stiahne spat a takto hore dole neda sa proste vytiahnut na jedno stlacenie tlacitka. Diagnostika je cista :)

Odkaz ke komentáři

musíš sundat tapec, pak vnitřní přítlačnou lištu dolní strany skla (je do ní zasunutý i tapec), vyndá se sklo ven, následně se do díry nandá velký váleček a do něj kleštima vlisuje malý, sklo se dá nazpět do dveří, vycentruje do jezdce stahovačky a zacvakne tahem dolu do samotného jezdce. Ten samý postup platí i pro přední dveře

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...