jirka3 Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Ty jsou pekny Romane. Presne tenhle rozmer mam myslim v technicaku. Ale zitra se ti pro jistotu jeste cihnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 A 325d nema vzadu 255tky, nebo to je az na 18"? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Petre zimaky mam vsechny stejny 225/45 r17 na disku 8x17. No a letni sadu mam origo M-paket na x-drive' takze 17ky' vepredu 225/45 a vzadu 255/40. Roman nema ctyrkolku, takze v M-paketu bude mit 18_ky. Ale na zimu muze dat to samy co ja 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Přesně tak,to už jsou R18. Tady je katalog.Přemýšlim do čeho jit...ale chci R17 http://felgenkatalog.auto-treff.com/?felge=2850 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Romane nevim jak 325ka, ale ja tam mensi nez 17ky nedam Vem na zimu ty stejny co mam ja, jsou pekny a super na udrzbu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Dovozovou STK mi udělali za 1 den - nechal jsem tam ráno auto a odpoledne jsem si ho vyzvedl.. No a techničák a RZ jsem dostal po 4 dnech.. Záleží kolik toho zrovna mají na práci a jak psal Petr, mají na to 30 dní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 (upraveno) Petře: díky za info.Ráno jsem telefonoval s Badysem a potvrdil mi to.Musim nejdříve na emise To jsou pravidla napi...proč nemuže platit DE STK? :( Jiřiku: Ty máš zadní led světla na Xdéčku? Já ani nevím jestli je tam mám nebo ne ale myslim že ano :) Dnes v noci směr Stuttgart až někde u Lichtenštejnska Upraveno Leden 9, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 No, protože jsme přece v EU a přebíráme legislativu :D Je to fakt postavený na hlavu, ale neuděláme s tím nic.. STK potřebuji vydělávat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Romane ja mam starsi model nez ty, takze led svetla ani led osvetleni SPZ nemam. Ty mas rok 2009, novejsi model, tak to vse mas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Nejvetsi prdel je na tom to, ze dovozova technicka neni v podstate nic jineho, nez klasicka technicka..Jinak ano Romane, musi probehnout vse, Emise, STK, evidence atd atd... Jirko, ty 255 mas na stejne sirokym rafku,jako jsou predky,tudiz 8x17? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Martine nene, na leto mam jiny disky, origo z M-paketu pro x-drive. Ted nevim presny rozmery, ale na predku maj disky jinej rozmer nez na zadku. I ET se lisi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 At se jdou vybodnout...co chtěji překontrolovávat na dvouletém voze navic když STK je platná v DE.Zase lobby aby se mohlo vydělávat škoda mluvit! Jsem moc zvědavej na bienony,nikdy jsem je neměl a ještě vic na srdce šestiválce. Stejně za to může Jarda pak TomasB a další co to vyprovokovali :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Romane, bixenony jsou perfekt, sviti to fakt paradne. A ze zvuku sestivalce budes nadsenej, teda na to, ze je to chrochtak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 (upraveno) Jak rikas Romane, je to dalsi cash, co se da vytahnout z lidi... :( Hele, budes nadsenej..Zvuk..Bud nic neslysis,nebo to jen huci,jako klasickej sestival..Z venku,kdyz mu nalozis, to ma taky zvuk,jak sestivalo, spis benzinovy,nez kamnovy..Zadny rachtani,kdyz je to studeny, teply, nic... ;) Krasne to ševelí.. Dik Jirko, to je to co sem chtel vedet..Logicky by to tak odpovidalo,ale ty kola sem nikdy v ruce nemel.. ;) Upraveno Leden 9, 2013 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 i chrochták se dá poladit :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Ja mam havaryjko CPP proplatili mi odrenou kapotu a dvere!Hned za 3dny po nahlaseni udalosti jsem mel penize na ucte!Pak jsem si nechal prelakovat predni blatnik a naraznik ve skodovce primo zaplatil jsem spoluucast 2tis a nic vic jsem neresil a neplatil navic!Takze ja jsem max spokojeny! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 hlavně to nemá zvuk TDi, je to jiná liga :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Hoší,hoší...dnes jsem mluvil s nejmenovaným prodejcem VW a docela mě nasadil brouka do hlavy...prý at jsem rád že jsem nekoupil toho nového Passata...že jsou s nim problémy ale nechtěl to rozvádět po telefonu.Nevím co je na tom pravdy ale stačí se podívat jaké potíže má Jarda s novým Golfem. Jinak jsem se vždy bránil R18 a ted je tam mám na letních kolech. Martas: zitra Ti bud potvrdim nebo vyvrátím jizdní dojmy z tak moc vychvalovaného motorů.Jinak na chip kašlu,99% lidi tvrdí že to pojede jako zběsilé a že ten chip nebude potřeba. Bobajz: když to čtu jak mi to všichni píšou tak mám tep snad 200,šileny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Hele, s 325D sem nejel,ale svezl jsem se v nekolika 330XD predface tudiz 170KW a jelo to mooooc pekne jako,ten kroutak je fakt paradni na tom.. A po Octe /nic proti ni/ ale budes z toho urvanej.. ;) Myslim,ze se ti to bude libit,jak to je..A co, chip je v zaloze vzdycky,ten tam muzes dat i za 5 let.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 http://felgenkatalog.auto-treff.com/?felge=2850 tyhle by na zimu mohly byt taky OK. Jinak co se tyce noveho passata, tak ho ma otec od pritelkyne 12/2011 2.0tdi 125kw, ted uz najeto snad 70tis km a bez problemu, jinou zkusenost nemam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Michale: musim popřemýšlet do čeho jit.Prý je hezky když to kolo jakoby vystupuje z podběhu ale zase nevím jaké ET by to muselo být ahlavně jsem ještě neviděl VTP od vozidla aby to tam bylo zaevidováno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Tak to je jasny, ze kolo nesmi zalezat, tj hnus. U bawek jsou male ET uz z vyroby. Jsi rikal, ze mas kopii VTP naskenovanou ne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 (upraveno) Michal: prověřim a vybereme nějaké pěkné papuče Jsem byl o polední přestávce v servisu BMW a chlap se na mě podíval a povídá: "pane já jsem Vás typoval na benzin :D " nevím kde to vzal jouda.Jinak prej automatické převodovky se prej vůbec nemusim všímat což jsem rád,že aspon toto odpadá-výměny převod.oleje apod. Dnes na Octávku volalo pět lidi,tak jsem zvědavý co se z toho vyvrbí.O vikendu mám prohlidku a v ponděli.Nejdražší v republice a pořád je asi něčím zajimavá... :lool: Upraveno Leden 9, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 JJ, bavci maji zpravidla ET od 20 do 35ti, vic tam neni.. ;) Proto spousta kol vypada dobre,protoze jsou pekně, "zalomeny",delaj takovej lavór.. :D Romane, upřímně...Asi bych na slova pána moc nedal..A třeba každých 30tkm ten olej v prevodovce udělal..Rozhodně tim tomu neuškodíš... ;) Mam kamaráda, co jeho otec má servis, kde se vesmes specializujou na BMW,dovazeji jak nove, ta jete a rikal,ze tak na 160tkm zacinaji/jsou problemy, pokud se o to nikdo nestará... Já bych to fakt jednou za čas udělal...Ale co člověk,to názor.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Taky si myslim, ze je lepsi vymenit olej v automatu. Jak rika kolega, nicemu tim neuskodis, investice do oleje je prd zalezitost ve srovnani s opravou automatu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Romane ja mel Passata snad taky za nejvyssi cenu v CR a byl pryc behem jednoho dne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Taky si myslim, ze je lepsi vymenit olej v automatu. Jak rika kolega, nicemu tim neuskodis, investice do oleje je prd zalezitost ve srovnani s opravou automatu ;) Presne..nedavno jsem byl jedny svedkem...53K nic moc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Jiřiku,škoda že dnes nemůžeš :( .Pomaličku jdu spinkat at jsem na cestu fit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Tak držím palce Romane, ať vše klapne a zítra nám sem můžeš vložit nějaký fotky mazlíka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 To bude tezke usinani , byl jsem na tom uplne stejne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.