jar_da Odesláno Prosinec 20, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2012 ale testovat se musí , když si tak vzpomenu, jen to musí řídit člověk co to skutečně umí a má to v ruce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 Bobajz má recht s tim rozdílem že některá efka jezdí pořád jako ze řetězu utržená. P.S a je to na tuty že už nemaji výjimku? Dalo by se to někde prověřit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 Podle me vyjimku dnes uz urcite nemaji, aby mohli jezdit jako prasata bez oznaceni, by v dnesni dobe asi jen tak neproslo. Museli by mit aspon majacek jako vladni vozy nebo neco na ten zpusob. Takze o vyjimce, dle logicke uvahy, pochybuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Řešim ted tohle viz.fotka.Byl jsem dnes ve dvou autor.servisech a neví si s tim rady Ten konec na ničem nedrží,je ukotven jen ve drážce a šroub končí zhruba tři cm od toho místa jak to jde od sebe. Nějaké nápady? Napadá mě horkovzdušná pistole ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 (upraveno) Nebo vyřešit to oboustranou páskou? Upraveno Leden 3, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Oboustranka to neudrží :( Jedině asi nahřát tou horkovzduškou, ale bacha na lak.. Jak se ti to stalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 tankuje naftu a nedává pozor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 nafta to je prevít, Měl jsem to na OI a vrátil jsem to horkovzduškou (opatrně pomalu a dlouho nahřívat) ta páska ti to neudrží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Jako že když přeleješ naftu, tak se ti takhle odchlípne nárazník? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 když tankuješ a pobleje ti to bok, tak to musíš otřít, jinak přesně to co Romanovi, mě překvapuje, že to jako nafťák nevíš, to samé Roman to nevěděl, psal jsem mu to na FB, já starej benzíňák a vím to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Tak asi proto, že se mi to nikdy nestalo (přelití nafty ano, ale odchlípnutí ne..).. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 to se ti musí stávat častěji, potom se to kroutí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 tak ono je to i o tom, že třeba u Fabie nebo jinejch aut, ti to neteče na plastovej nárazník, ale na plech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 sundat naraznik a delat to na sundanem a nahrivat z druhe strny... pujde to vratit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Je to tak,jak píše Tomášek a ballu.Vypadá to fakt na naftu protože nikdo se do mě neopřel ani jsem nikam netuknul. Náraznik nemusi ven,mám to domluvené s klukem co dělá plasty,viděl to v reálu a řikal že to udělá na autě,neni nutny ho sundávat. Petře: taky jsem čuměl že to je naftou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Presne!Udela ti to Nafta!Nijak to nezpravis bud to nahrat horkovzduskou a strefit se nebo vymena narazniku! :-( Pak dej vedet jak ti to zpravi!To jsem zvedav teda jak to bude delat na aute! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimmi Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Rome, teď čtu na chronomagu, že pro tvůj duplex tam nemají pochopení. :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Ty jo taky se mi kroutěji lemy na blatníkách. A jen na straně pod nádrží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Jenom bacha na lak... byla by to skoda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 má to každej druhej taxikářskej passat....... mě překvapuje že roman je takovej čuník a má to poblinkané od nafty...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 i mistr tesař se někdy utne :lool: viď romane ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Njn, holt na starý kolena už není ruka tak pevná jako za mlada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 (upraveno) Když já jsem strašnej kanec a strašně rád stříkám okolo sebe :lool: Skájo: máš bod Ne,z toho nemám strach,to půjde,jsem o tom přesvedčený :) Upraveno Leden 3, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 josef >> do příštího tankování :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 inseminátor vlastně innaftonátor :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 (upraveno) Tak ten náraznik asi ani nebudu řešit ;) Z 6% to je po dnešku zaplacené,uvidime jak to dovezeme ve čtvrtek,snad to po cestě nevysekám Upraveno Leden 5, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 slint slint...dobře dojeďte, je super kára 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 co bude s octou? laska skoncila? :D jinak to auto, proste to nema cenu i tim mluvit ;) je to krasne, a barva taky :) jenom bych se bal tech sedadel proste bila barva hmmm super kara 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Ještě pojistku a může se vesele jezdit, jen ta pojistka bude asi ranec. Ale tohle bych si nelajznul bez pojistky, bych se kurva bál, že se to někomu moc zalíbí. Taky si myslím, že kdejakého hajzla bude svědět klíč v ruce... Romane, už jsi pátral po počeštění palubáku a navi? U Volva za to chtějí prej asi 3500,-. Já to koupil s češtinou, ale co jsem vyčetl na foru Volva, tak dřív chtěli asi 900,- a pak to zvedli takhle drsně. Konečně přibude do sekce nekoncernových aut pořádná kárka co má i motor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.