Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Tak dnes před hodinou jsem porušil předpisy...jel jsem pro sváču na zitřek a na řízené křižovatce otáčel auto do protisměru na zelenou...Policajti v OII si toho všimli a jeli za mnou jako kdybych vykradl banku se sto milionama... :smich: modry majáčky a nápis STOP.Proběhlo dejchání a následovala pokuta 1000,-Kč naštěsti bez bodu a zápisu.Každopádně už to v životě neudělam...Ach jo! Zitra bude drahá svačinka :palec:

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři
Roman a nerozčúlila sa manželka alebo si to zatajil? :smich:

O manželce mi ani nemluv :smich: hned jsem ji volal...no jo no...stane se.Ale cajti oblejzali moje auto a chtěli asi něco najit(nějakou prkotinu) ale naštěsti bez připominek.

P.S a ten jeden když jsme se loučili tak mi řiká že ještě neviděl Octávku s duplexem... :smich: prej jestli to je šestiválec :palec:

Odkaz ke komentáři

Olaf: byl jsem trošku vyhoukanej protože to bylo fakt snad po půl roce zastavení na silnici... :)

Jinak mi čuměl dovnitř kde mi svítil Valentine One ale neřekl ani slovo... :)

Čekal jsem třeba že bude chtít kontrolovat ostřikovače a tak ;) ale k autu neměli připominky...i když mám přední pneu bych řekl na hraně... :lol:

Odkaz ke komentáři
Olaf: byl jsem trošku vyhoukanej protože to bylo fakt snad po půl roce zastavení na silnici... :)

Taky se mi to stava pokazde me to napadne az pak, coz znaci dle meho nazoru respekt coz je obcas na skodu

Jinak mi čuměl dovnitř kde mi svítil Valentine One ale neřekl ani slovo... :)

Pac ani nemohl

Čekal jsem třeba že bude chtít kontrolovat ostřikovače a tak ;) ale k autu neměli připominky...i když mám přední pneu bych řekl na hraně... :lol:

No najit tam to, no ty vis co tak by to byla celkem prcka

Odkaz ke komentáři
Tak dnes před hodinou jsem porušil předpisy...jel jsem pro sváču na zitřek a na řízené křižovatce otáčel auto do protisměru na zelenou...Policajti v OII si toho všimli a jeli za mnou jako kdybych vykradl banku se sto milionama... ;) modry majáčky a nápis STOP.Proběhlo dejchání a následovala pokuta 1000,-Kč naštěsti bez bodu a zápisu.Každopádně už to v životě neudělam...Ach jo! Zitra bude drahá svačinka :(

Velké oko policejní bratra vidí všude, a neříkej mi že jsi nevěděl, že je zakázáno otáčení nasvětelné křižovatce...

Odkaz ke komentáři

Těžko říct...chce to vyzkoušet ale jde o to že to je stejně jenom o pocitech a do motoru nevlezete...Já jsem několik let bral V-Power diesel a byli to vyhozeny peníze do vzduchu jelikož po tom rozboru co udělali tak bylo zjištěno že to je ta sama nafta jako na ostatních benzinkách...jenom o cca 3Kč,-dražší...Smutny ale je to tak...

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...