wagrant Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 1,9 TDI Ambiente 08...Pneu 225/45/17...modre podsvietenie interieru...2DIN radio JVC...Led denne svietenie aplikovane do mlhoviek..ziarovky H7 Long life velka spokojnost zatial a to som ich uz vyskusal :-)..zadne kridlo Milotec..koncovka vyfuku chrom Milotec... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 ahojky pěkna octa . barva nejjj prosimtě kde jsi sehnal ty antenku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Jo, moc pěkná. ;) Černá je fakt super. Budeš spokojenej. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wagrant Odesláno Březen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Jo, moc pěkná. ;) Černá je fakt super. Budeš spokojenej. ;) diky...zatial som :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wagrant Odesláno Březen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 ahojky pěkna octa . barva nejjj prosimtě kde jsi sehnal ty antenku ? diky.....:-) antenka v Ziline auto moto shop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 diky.....:-) antenka v Ziline auto moto shop je to toto? Ako sa to montuje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wagrant Odesláno Březen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 je to toto? Ako sa to montuje ;) nie ..........je to toto ale v ciernom je to kov ziadny plast vysrobujes staru das tuto hotovo prijem dost dobry http://www.auto-moto-shop.sk/1/index.php?i...&akc=detail 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 (upraveno) Ta se jen prohodí se škodováckou (myslím prut) , nebo je třeba celá montáž ? EDIT: Takže jen prohodí. Super. ;) Upraveno Březen 18, 2010 uživatelem Rosťa19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Pekná... Hmlovky Ti ostali alebo tam máš len to LED denné svietenie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 peknej kouskek.. na ty predni mlhovky jako denni, ocividne LED, si resil jak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wagrant Odesláno Březen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Pekná... Hmlovky Ti ostali alebo tam máš len to LED denné svietenie? Dik..... :-)..do hmloviek som dal iba specialne ziarovky H8 Led tot vsjo akorat to nemam este nakodovane ale tiez by s tym nemal byt problem + detekciu prasklej ziarovky. Inak urcite si ju v SE videl :-) samozrejme hmlovka stale funguje ako hmlovka akorat nema svetelny tok ale iba ziari to znamena ze si s nou neprisvietis ale si dobre videny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wagrant Odesláno Březen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 peknej kouskek.. na ty predni mlhovky jako denni, ocividne LED, si resil jak? len vymenou ziaroviek H8 Led 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 len vymenou ziaroviek H8 Led hele a nehlasi Ti to chybu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wagrant Odesláno Březen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 hele a nehlasi Ti to chybu? hlasi ale malo by sa to dat obist vo VAGU a ked nie dam nejaky odpor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 hlasi ale malo by sa to dat obist vo VAGU a ked nie dam nejaky odpor no pokud to hlasi chybu, ale sviti to, tak je to jeste dobry.. ale pokud by to nesvitilo a hlasilo chybu jako u me (resim ledky v parkovackach a bohuzel jen s odporem to sviti.. jinak to hodi chybu a zhasne), tak by to bylo asi na odpor.. presto dik za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wagrant Odesláno Březen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 no pokud to hlasi chybu, ale sviti to, tak je to jeste dobry.. ale pokud by to nesvitilo a hlasilo chybu jako u me (resim ledky v parkovackach a bohuzel jen s odporem to sviti.. jinak to hodi chybu a zhasne), tak by to bylo asi na odpor.. presto dik za info ano hlasi chybu a sviti...ale to co riesis ty v parkovackach tak to som riesil ja v osvetleni SPZ a tiez som musel dat odpor ale uz ani neviem aky ono vsade to chce nieco ine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Dik..... :-)..do hmloviek som dal iba specialne ziarovky H8 Led tot vsjo akorat to nemam este nakodovane ale tiez by s tym nemal byt problem + detekciu prasklej ziarovky. Inak urcite si ju v SE videl :-) samozrejme hmlovka stale funguje ako hmlovka akorat nema svetelny tok ale iba ziari to znamena ze si s nou neprisvietis ale si dobre videny... Nad takou výmenou som neuvažoval, zo žltými žiarovkami tie hmlovky slušne svietia v hmle a to by som nechcel prísť... :) Pozrel som lepšie tie foto a už viem kde je to fotené... ak by si to chcel nakódovať tak Ti to môžem vybaviť u kamaráta, ktorý mi kódoval väčšinu funkcií.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wagrant Odesláno Březen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Nad takou výmenou som neuvažoval, zo žltými žiarovkami tie hmlovky slušne svietia v hmle a to by som nechcel prísť... :) Pozrel som lepšie tie foto a už viem kde je to fotené... ak by si to chcel nakódovať tak Ti to môžem vybaviť u kamaráta, ktorý mi kódoval väčšinu funkcií.. :) Dik...uz som tu dohodnuty s jednym clenom tak nechcem to zase na dve strany..ved uvidim..dik za ponuku :-)..apropo rozmyslal som aj nad tymi zltymi ako mas ty... som ti to videl niekde v meste ale potom som sa rozhodol pre tuto variantu ako denne svietenie :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 pekna pekna a cernaaa ;) tak ta viitam zahoraku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wagrant Odesláno Březen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 pekna pekna a cernaaa ;) tak ta viitam zahoraku no tak dik :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 no tak dik :-)) zevraj si z SE? :) Lubo mi pisal.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wagrant Odesláno Březen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 zevraj si z SE? Lubo mi pisal.. presne tak :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.