skalickyd Odesláno Říjen 11, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2017 Zdravím ,omlouvám se pokud to tu už je ,koupil jsem si parkovací kameru a řeším jak ji zapojit ,u cinche mám na obou stranách vyvedený červený drátky ,co s něma, napojit světlo zpátečky? A pak ještě napájení zvlášť (asi světlo u kamery),vývod kostra a cervenej ,ten napojit na staly proud? Protože klasický osvětlení mi SPZ neosvětli (rámeček SPZ) ,předem dík za odpovědi ,zítra sem nahraju fotky konektorů a kameru Odesláno z mého VFD 610 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Říjen 12, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2017 (upraveno) Ahoj jaký typ kamery máš? Do světla spz nebo ji máš v madle kufru? A co máš za rádio? Odesláno z mého SM-A510F pomocí Tapatalk Upraveno Říjen 12, 2017 uživatelem Tomasoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Říjen 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2017 V rámečku SPZ a činu kolumbuse Odesláno z mého VFD 610 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Říjen 13, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2017 (upraveno) Možná by bylo lepší i foto kabelů, ale v podstatě je to tak : červený kabel co je spolu s černým zapojíš na snímané plus 12V a černý kabel je kostra. Červený kabel co je u žlutého cinche tak jeden konec půjde na plus žárovky zpátečky a druhý do rádia - bývá to tam popsaný jako light reverse nebo camera reverse. Ale pokud nemá kabel stabilizátor bude ti obraz po nastartování lítat a budeš muset ten stabilizator dokoupit. Odesláno z mého SM-A510F pomocí Tapatalk Upraveno Říjen 13, 2017 uživatelem Tomasoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.